Region

Svet

SENSATION - Svetske DJ zvezde na prvom Sensationu u Beogradu!

Oni su Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White i DJ Chuckie, vodeći svetski DJ-evi, koje će 21. maja povezati jedna stvar – nastup na prvom beogradskom Sensationu!

SENSATION - Svetske DJ zvezde na prvom Sensationu u Beogradu!


Iako za Sensation važi pravilo da se sva DJ imena ne objavljuju do par nedelja pre samog događaja, organizatori su za Beograd napravili izuzetak.

Važno je spomenuti da će se izvođenja ovih DJ-eva na Sensationu razlikovati od njihovih samostalnih nastupa jer je odlika Sensation-a da odabere ljude koji će od njega načiniti najbolji mogući događaj svojim izborom muzike današnjice i sutrašnjice.  Kao vrhunac Sensation doživljaja, nalazi se momenat kada muzika i publika postaju glavne zvezde a ne DJ-evi. Predvođeni jednim od muzičkih umova ID&T, ovaj muzički put kroz istoriju vodi sve posetioce kroz stare i nove klasike, praćene spektakularnim programom i vatrometom.

Sander Van Doorn po mnogima je istinski tehnički i muzički genije i jedan od najuticajnih i popularnijih DJ/producenata. Za vrlo kratko vreme, Sander je postao brend. Jedan je od umetnika koji su oblikovali i promenili percepciju dance muzike.

Sebastijan Ingroso je jedan od retkih u svetu dance muzike, muzičar koji razume svet melodija isto kao što razume i moć ritma. Njegova dostignuća kao DJ-a nisu manje impresivna od onih u domenu produkcije. DJ Mag 2009, svrstao ga je u top 100 Dj-eva svih vremena. Za beogradski Sensation Sebastijan obećava do sada neviđeni set koji se mogao čuti samo na par odabranih Sensation događaja širom sveta.

Ako niste čuli za MC Gija (MC Gee) onda zasigurno skoro niste igrali uz ritmove dens i haus muzike. Čovek za zlatnim glasom, nepogrešivim osećajem za vreme i umetničkim nastupom. Bez obzira da li nastupa u klubu ili velikim festivalima, MC Gee donosi svetski nastup. 

Mr. White je “belo lice” Sensationa koji donosi jedan sasvim nov zvuk. Sa predstavljanjem Mr. White-a, Sensation donosi čist party osećaj.

Fenomen iz Holandije, kako ga “skromno” nazivaju, DJ Chuckie se vrlo brzo našao u samom vrhu DJ elite. Poznat je i kao kralj miksa zbog sposobnosti da spaja različite žanrove i stilove.

Ne postoji čovek na svetu koji ne zna magiju Fedde le Granda niti muzičar koji nije sa njim sarađivao. Spomenućemo samo Black Eyed Pease, Will.i.am, Fatboy Slim kao i kraljicu popa Madonu koja je njegovu muziku koristila za promociju svoje “Sticky and Sweet” turneje. Teško da postoji mesto gde Fedde nije nastupio kao i nagrada koju nije osvojio. Na beogradskom Sensationu, Fede će ponuditi i prikazati publici nešto skroz drugačije a obećava i jedno iznenađenje koje će se desiti samo na beogradskom Sensation-u.



Sudeći prema Dj zvezdama, beogradski Sensation će definitivno biti muzičko-scenski događaj koji će obeležiti 2011. godinu u Srbiji i regionu. Pored 6 glavnih izvođača, u VIP DELUXE klubu muziku će tokom cele večeri puštati još 6 DJ zvezdi od čega 3 međunarodna imena i 3 iz Srbije i regiona. Lista ovih DJ-eva biće obajvljena par nedelja pre sam događaj. Pripreme za beogradski Sensation uveliko su u toku iako do samog događaja ima još 11 nedelja. Pored Srbije i regiona, posetioci beogradskog Sensation-a doći će iz celog sveta sudeći prema mestu kupovine karata.  Karte su naručene u Brazilu, Norveškoj, Južnoj Africi, Indiji, SAD kao i u još 17 zemalja sveta.

Interesovanje osoba iz našeg javnog života ne jenjava od prvog dana kada je Sensation najavljen. Sve ulaznice za VIP deck-ove koje podrazumevaju mesto na specijalnoj  platformi koja se nalazi u parteru najbliže samom spektaklu i pogledom na šou, već su rasprodate! Interesovanje za ekskluzivne Skybox-ove sa šankom, privatnim osobljem, pićem i hranom je takođe veliko!

Zbog velikog broj stranih državljana koji će tih dana posetiti Beograd upravo zbog Sensationa, turističke organizacije Srbije i Beograda spremaju specijalne programe dobrodošlice!

Sensation White

Karte se od početka marta mogu kupiti i u svim prodavnicama Telenora, koji je partner beogradskog Sensationa. Pored prodaje karata, "Telenor" i "Nokia" su pripremili ekskluzivnu seriju Sensation paketa i ponuda.

Podsećamo vas da će Beograd imati tu čast da u subotu, 21. maja 2011. godine bude domaćin prvog Sensation-a u regionu i jednog od 12 koji će se tokom godine održati širom sveta. Svaka tema je potpuno novi doživljaj i neponovljivo iskustvo. Posetioci beogradskog Sensation-a uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina "belog okeana". Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u  20h,  a zatvaraju 22.maja u 7h.

Napominjemo da se karte za beogradski Sensation kupuju ISKLJUČIVO preko ovlašćenih distributera. Spisak se može naći na http://www.facebook.com/Sensation.Belgrade

Ukoliko se karte kupe na bilo koji način drugačiji od navedenog, kupci to rade isključivo na svoju odgovornost. Svaki pokušaj zloupotrebe će biti zakonski sankcionisan. Cene karata u dinarima su Regular 7000 din, VIP Deluxe 14,000 din.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>