Region

Svet

DJ Chuckie na Sensation White žurci u Beogradu

Beograd će imati tu čast da u subotu, 21. maja 2011. godine bude domaćin prvog Sensation-a u regionu i jednog od 12 koji će se tokom godine održati širom sveta. Svaka tema je potpuno novi doživljaj i neponovljivo iskustvo.

DJ Chuckie na Sensation White žurci u Beogradu



Posetioci beogradskog Sensation-a uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio- vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina "belog okeana". Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u  21h,  a zatvaraju 22.maja u 7h.

Beogradski SENSATION biće prvi u regionu bivše Jugoslavije i jedan od prvih na Balkanu čime će gosti imati priliku da uživaju u najvećoj i najspektakularnijoj temi SENSATION “The Ocean of White”.

Sinoć je na VIP party-ju predstavljen i prvi headliner beogradskog Sensation-a – DJ CHUCKIE!

Fenomen iz Holandije, kako ga “skromno” nazivaju, Chuckie se vrlo brzo našao u samom vrhu DJ elite. Poznat je i kao kralj miksa zbog sposobnosti da spaja različite žanrove i stilove. Zahvaljujući samouverenosti i energičnom nastupu, brzo je postao omiljeni među klaberima i promoterima.

“Guess What” i “Let the Bass Kick In” njegovi su najpoznatiji “dance floor” hitovi, i dalje dominantni u klubovima i na radio talasima. DJ Chuckie je prvi put nastupio na Sensation-u 2008. godine što je bilo ostvarenje njegovog sna.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>