Region

Svet

Marija Kilibarda: U životu sam volela samo dva muškarca

Voditeljka Marija Kilibarda u jednom intervjuu, otkrila je razloge svog raskida sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, ali je i pričala o novom dečku Filipu.

Marija Kilibarda: U životu sam volela samo dva muškarca



“Zaista ne bih o onome što je prošlo. Ništa posebno se nije dogodilo ili neuobičajeno za bilo koji par, jednostavno vam jedino rastanak preostaje kada veza prestane da funkcioniše. Nije bilo ni preljube ni dramatičnog raskida”, rekla je Marija.

Što se tiče ljubavi i raskida sa Ognjenom Kajganićem, Marija kaže: ”Ne verujem u prijateljstvo posle ozbiljne veze. Svako je nastavio svojim putem, i to je to. Baš sam pre neki dan sela za kompjuter, ukucala svoje ime na internetu i pročitala sa kim se sve zabavljam. Čoveče, ne znam samo kada sve to postižem i kako nijedan od njih nije ljubomoran. Da krenem redom, emotivno sam ispunjena, srećna i zadovoljna, pa idem u nove radne pobede, a kada je tako, valjda sleduju i dobri rezultati u poslu. U svom životu sam volela dva čoveka i na tom broju se nalazim i dalje.”  - kaže Marija i dodaje da bi volela da se ostvari u ulozi uspešne majke.

“Zašto bi materinstvo moralo da isključi karijeru? Toliko je žena koje su uspešne na oba polja. Za mene su deca iskonski blagoslov i ne postoji nijedna slika budućnosti koju zamišljam a da u njoj nisam u ulozi majke. Još uvek ne znam kada, ali znam da će mi se i ta želja ostvariti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>