Region

Svet

Veliki brat: Učesnici testiraju poze iz Kamasutre

Stanari kuće Velikog Brata dane provode vezani,  a vreme ispunjavaju međusobnim upoznavanjem. Tako je Nemeš napokon shvatio da on i Ema mogu jako dobro zajedno da funkcionišu, a to je i sam priznao rekavši kako se smirila otkako su zavezani. Mislio je da će ga izbaciti iz takta jer je bila jedina osoba u kući koja ga je jako nervirala.

Veliki brat: Učesnici testiraju poze iz Kamasutre



Marijana stavlja Nemeševu ljubav na test tako što sa Tamarom smišlja razne spletke. Tako joj je je predložila da iskoriste sve svoje atribute i sve ženske trikove kako bi zavodile muškarce po kući. Bez obzira na njen veliki trud, Nemeš je te reči ignorisao i nastavio da se izležava sa Marijanom. Ona se pak boji da će po izlasku iz kuće naići na neslaganje oca sa njenim novim izborom.

Tokom dana Veliki Brat je pitao stanare koja je to knjiga koja u mladosti služi kao priručnik, a u starosti kao podsjetnik, ali oni nisu znali odgovor pa ih je prosvetlio - reč je o "Kamasutri". Legendarnom priručniku seksualnih poza koji ujedinjuje duh i telo.

Veliki Brat to pitanje je postavio stanarima pre nego što im je dao novi zadatak. Tako da će dvoje stanara morati da oponašaju pozu koju im Veliki Brat kaže, a treći stanar će ih upućivati kako da se nameste jer Kamasutra poze imaju specifične nazive. Ako uspeju sedam puta da pogode pozu, veliki Brat će im dati bonus, a to je opraštanje dve greške tokom nedeljnog zadatka.

Slavici se ne sviđa zadatak zbog, kako kaže, njenih godina, ali Veliki Brat smatra da morati da se prilagoditi i prihvati jer je to timski zadatak.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>