Ostalo

Sme�no

Kakve crte lica trebate da imate da biste se obogatili

Oblik nosa i visina čela možda vam se čine nevažni za poslovni uspeh, ali određene crte lica povećavaju mogućnost za poslovni uspeh i bogatstvo.

Kakve crte lica trebate da imate da biste se obogatili



Na MyJobGroup.co.uk analizirali su lica najuspešnijih britanskih milijardera, muškog i ženskog pola i otkrili da su određene crte iznenađujuće učestale među superbogatima.

Naomi Tickle, autorka knjige "What Makes People Tick" proučila je sličnosti između Romana Abramoviča, Lakshmi Mittal i naslednice Heinekena Charlene Carvalho i iznela niz zanimljivih opažanja.

Muški bogataši često imaju rimski nos, šire razmaknute oči i šire nosnice. Bogatašice češće imaju dužu liniju između gornje usne i nosne pregrade, visoko čelo i guste obrve.

"Uspeh u poslu zavisi od niza faktora, jedan od njih bi mogao da bude izgled lica. Analiza koju je izradila Naomi Tickle iznenadila nas je zbog učestalosti određenih crta lica među najbogatijim Britancima. Ne uklapate se u ovu sliku ne brinite. Ma kako izgledali, jedan od najvažnijih faktora uspeha je biti na pravom mestu u pravo vreme", kaže Mark Riley, direktor marketinga na MyJobGroup.co.uk.

Viber

Izvor: Svet Plus


>