Region

Svet

Neda Ukraden: Nije Severina izmislila seks (Video)

Gostujući kod Bokija 13 odlično raspoložena Neda Ukraden ponovo se osvrnula na Natašu Bekvalac, odnosno na prozivku koja je pala na relaciji između njih dve, a koja je počela u emisiji „Magazin in“ Sanje Marinković. Vraćajući joj „milo za drago“, Nataša je akcenat stavila na Nedine godine, a Neda je uzvratila:

Neda Ukraden: Nije Severina izmislila seks (Video)



"Ne krijem godine, ponosim se njima i mogla bih joj dati majčinski savet. Zašto bi neko upotrebljavao privatni život u marketinške svrhe? Zato što nema dobru pesmu. To je vređanje inteligencije publike kada neko obaveštava da li se razveo, otišao da se operiše… Ja znam da mlađe koleginice znaju meni i mojim vršnjakinjama da kažu:

„Šta hoće ta baba klimakterična, neka se pogleda u ogledalo“. Na to mogu da kažem da baba još uvek nisam, nažalost, jer moja Jelena je udata, izašla sam iz klimaksa, znači nisam ni klimakterična, a radim sa uživanjem i lakoćom kao nikad do sada."
Radoznao da zna da li je Neda još uvek seksualno aktivna, Boki ju je to i pitao:

"Nije sve u seksu, a da je bitan, bitan je. Seksualno sam aktivna, sigurno, ali nema nikog koga bi vi slikali pored mene. „No more“. Bilo jednom i nikada više, nikakve promocije ni sedenje pored mene."

Biser večeri bio je kada je Boki pitao Nedu da li ima svoj „kućni video“
" Misliš ono, „potpalublje“, (aluzija na Severinine „rane radove“). To su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo, tzv. tehničarke. Kao, one su izmislile seks, mi smo kao telad. Šta, jel treba da me snima kamera da bih se napal’la? Te fore, „jao ispala mi kaseta“, pusti me toga, mi kao ne znamo o čemu se tu radi."

Koga interesuje kakva je Neda u seksu, dobio je i taj odgovor i to na crnogorskom jeziku: “Ovi moji nijesu imali primedbe na mene.”

U nastavku ove intimne ispovesti, Neda je otkrila da ima i bore i celulit, ali i grudi iz osmog razreda:

"Moje grudi nisu model krava muzara. Šta misliš da su ljudi ćoravi, da ne vide ko kolike sise ima?"

Ali nije htela da otkrije „ko ima sise muzare“, nego je i Bokija savetovala da ćuti: “Ne spominji imena, ’oćeš da te neko premlati?”



Izvor: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>