Region

Svet

Viki Miljković: Ceca je jača od svega

Pevačica Viki Miljković kaže da je uopšte ne pogađaju prozivke pojedinih kolega po medijima, kao i da je strašno pogađa sve što se dešava njenoj kumi Ceci Ražnatović.

Viki Miljković: Ceca je jača od svega



"Apsolutno sam uz nju, redovno se čujemo telefonom i razmenjujemo SMS poruke, ali se poslednjih dana nismo videle. Naše prijateljstvo nije estradno. Znamo se dugo, naši roditelji su se družili još kada smo mi bile deca. Volim je, poštujem i podržavam. Fali mi ovih dana da popričamo, da me posavetuje. Oko svega se konsultujem sa njom od pesmama do frizure. Ume da me iskritikuje, da me spreči da uradim nešto što ne valja, da mi da pravi savet. Sigurna sam da će i iz ove teške priče izaći kao pobednik” - kaže Viki Miljković u razgovoru za “Vesti”.

Viki je takođe izjavila i da nije u svađi sa kolegom Milošem Bojanićem, koji se na nju naljuti jer ga nije pozvala da bude gost na njenom koncertu.

"Ja se sa njim nikada nisam svađala. Poštujem ga i podržavam. Nikada neću zaboraviti da mi je on doneo veliki hit "Mahi, mahi". Nikada neću zaboraviti njegovu podršku, njegove savete. Dok je bio na Dvoru, novinari su me zvali jer me je spominjao u tom rijalitiju. Pokušali su da me isprovociraju da ga pljunem, ali to ni u ludilu ne bih učinila. Ništa on loše o meni nije rekao, ništa mi nije nažao učinio. Čovek ima svoje mišljenje, svoj stav. Ali, ne pada mi na pamet da se svađam preko novina sa bilo kim. Neću i ne mogu da se ponašam kao slučajni prolaznik koji nije znao šta će sa sobom, pa je rešio da peva. Danas su moderne instant zvezde koje na sebe skreću pažnju svađama, skandalima, provokacijama svime osim pevanjem. Znam, neki samo u mutnoj vodi umeju da plivaju. Ja tako ne mogu. Niti mi je to u karakteru, niti sam tako vaspitavana i neću da budem deo estradne žabokrečine".

 Pevačica kaže i da je ne pogađaju priče da je loše prošla sa poslednjim albumom. "Zašto bi me pogađale? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ni Sanja Maletić nije ništa loše rekla. Rekla je da sam dobra pevačica, da sam imala dobre pesme, da dobro pevam. Činjenica je da pesme na mom poslednjem albumu nisu prošle kao hit "Mahi, mahi". Nije to ništa tragično. Napravila sam pauzu od četiri godine zbog deteta i nijednog trenutka nisam zažalila, jer mi je najvažnije bilo da budem uz mog Andreja. Osim toga, trajem 20 godina i oscilacije u karijeri su normalne".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>