Region

Svet

Katarina Živković: Baš me briga gde je Bane i šta radi

Pevačica Katarina Živković (21) pobednica poslednje Farme rešila je da napravi veliko spremanje u svom životu. Kao prvi zadatak sebi je postavila da preispita svoje emocije i vezu sa šest godina starijim manekenom Branislavom Jankovićem. Iako se trudila da ne reaguje na sve što se piše u novinama o njima, ona priznaje da ne može da istrpi medijski pritisak na vezu koja je počela pred milionima ljudi na Farmi.

Katarina Živković: Baš me briga gde je Bane i šta radi



"Teško mi je… Došla sam u situaciju u kojoj nisam ni sanjala da ću biti. Sticajem oklnosti, prosto mi je nametnuta uloga koja nije u mojoj prirodi, u kojoj se ne snalazim i ne osećam dobro. Malo, po malo o meni je stvorena potpuno iskrivljena slika u javnosti. Priznajem, verovatno sam i sama u određenoj meri kriva za to, ali sada mi je svega dosta. Prosto ne mogu više, osećam se kao da sam u tuđoj koži" - iskrena je Katarina.

Na kakvu nametnutu ulogu konkretno mislite?

Raskinuli Katarina Živković i Bane Janković!
"Na ulogu prevarene devojke, mučenice koja mora da trpi. Kao, Bane me stalno vara a ja, eto, ne znam šta ću. Svaki čas me neko zove da prokomentarišem njegove prevare i ponašanje. Aman, ljudi, dosta više! Zar sam ja spala na to da komentarišem šta on radi? Neću! Stavljam tačku na sve priče o mojoj vezi sa Banetom."

Šta vas u svemu tome najviše pogađa?

"Postala sam osetljivija nego inače. Napraviše mediji od mene žrtvu koja trpi, a to nema veze sa onim kakava sam ja zaista. Nije Bane centar sveta! Nisam mučenica koja mora da trpi svašta – prevare, švrljanja, poniženja… Nisam ni kljakava, zrikava, ružna ni glupa, pa da moram da budem srećna što eto jadna, imam dečka. Kao da ja ne mogu da nađem drugog momka. Mlada sam, zdrava, prava, život je ispred mene, čeka me mnogo divnih stvari. Niti sam se udala, niti sam se razvela… Banetu je dat prevelik značaj u mom životu."

Da li verujete Banetu i šta mu nikada ne biste oprostili?

"Iskreno, baš me briga. Neka glumi šmekera, neka radi šta hoće… Ali, mene nikada nijedan muškarac nije prevario. Mogu ja prevaru da oprostim, ali više ne mogu da budem sa tim muškarcem. Još strašnije od prevare je poniženje. Počela sam sebe da vidim u ponižavajućem položaju, a to sigurno neću da trpim. Ne dam na sebe i ponavljam, neću da budem prevarena mučenica! Nisam to, ali neću više da dozvolim da to budem u očima drugih i javnosti."

Da li ste Bane i vi i dalje u vezi ili niste?

"Neću o tome da pričam. I baš me briga gde je i šta radi."

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>