Region

Svet

Bane prevario Kaću na svadbi svoje bivše devojke

Posle nepuna dva meseca zabavljanja, bivši učesnik “Farme”, Bane Janković je prevario svoju devojku Katarinu Živković i to ni manje ni više nego na svadbi svoje bivše devojke Jovane Lopušine, sa kojom je bio u vezi dve i po godine.

Bane prevario Kaću na svadbi svoje bivše devojke



Prošle nedelje u Domu Vojske na Topčideru organizovano je glamurozno veselje, na koje je bio pozvan i bivši Jovanin dečko, Bane Janković. Iako je Bane dobio pozivnicu i za Kaću i njega, on je na svadbu došao sam. To je iskoristio i svo vreme flertovao sa nekoliko atraktivnih cura, da bi bivši farmer na kraju svadbe jednu i priveo! Izvor  je prepričao gotovo sve detalje sa veselja:

“Bukvalno se cele noći nije odvajao od nje. Mazio ju je po kosi i grlio, totalno nezainteresovan za zabezeknute poglede prisutnih. Flert i dodiri očigledno su bili samo uvod u ono što je usledilo – a to su strasni poljupci pred bukvalno celom halom. U stvari, da ne grešim dušu, samo je prvi poljubac pao javno. Ali zaboga, pred očima tri stotine zvanica! Međutim, shvativši šta je uradio, iako je bio pijan, u trenutku se otreznio i držeći je za ruku, odveo na malo intimnije mesto.

” Bane je priznao da je bio sa pomenutom devojkom, ali je demantovao da je prevario Katarinu: “Ma to je moja dobra drugarica”, poručio je maneken, koji se i na “Farmi” pokazao kao veliki zavodnik i Kazanova.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>