Region

Svet

Zvezde Granda: Smuvali se Andreana i Emil

Ljubavna groznica je očigledno neizbežna u takmičenju „Zvezde Granda“. Neke je tresla, neke još trese, a Andreanu Čekić i Emila Arsovog, kako je „Alo!“ saznao iz krugova bliskih mladim pevačima, tek je zahvatila.

Zvezde Granda: Smuvali se Andreana i Emil



"Oni još nisu obelodanili vezu, ali se na kilometre primećuje da su zaljubljeni jedno u drugo. Prve varnice su sevnule pre nekoliko nedelja, a smuvali su se pre 10 dana. Andreana ga je čak prošle subote podržavala i bodrila iz studija. Kada je Saša rekao da Emil ne ide dalje, među prvima mu je prišla Andreana i izmamila mu osmeh. Iako pokušavaju da se kontrolišu, očigledno ne umeju da sakriju emocije" – rekao je naš izvor blizak paru.

U želji da čujemo kako na svoj odnos sa kolegom gleda mlada pevačica koju upoređuju sa folk divom Cecom Ražnatović, pozvali smo je. U prvi mah je bila zbunjena što imamo saznanja o njoj i Emilu, a zatim je počela da se smeška izbegavajući da nam da konkretan odgovor.

"Jesam bila u subotu u studiju da podržim Emila. On ima moju punu podršku i želim da se vrati u baražu jer zaslužuje mesto u „Areni“ – počela je najpre da okoliša Andreana, da bi na konkretno pitanje da li joj se Emil dopada i jesu li u vezi rekla:

"Pa simpatičan je. Ima simpatija, a i da postoji nešto više od prijateljstva i simpatija, ne bih vam rekla. Protumačite sami" - rekla je Čekićeva ne demantujući našu informaciju. U želji da saznamo da li i on deli simpatiše koleginicu, pozvali smo Emila, ali je mladi Makedonac bio nedostupan do zaključenja ovog broja.Sve ljubavi u „Zvezdama Granda“!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>