Region

Svet

Zlata Petrović: Vendi jednostavno ne volim

I dok njene koleginice maksimalno koriste popularnost koju su stekle u rijaliti programima kako bi se vratile na estradu, pevačica Zlata Petrović ne razmišlja o povratku na muzičku scenu.

Zlata Petrović: Vendi jednostavno ne volim



"Bila sam dva meseca na imanju i ljudima bukvalno izlazila iz frižidera, tako da bi bilo previše da im se sada namećem i novim pesmama“ - rekla je Zlata i dodala:

“Preterala sam i sa gostovanjima u emisijama, na koja sam bila obavezana ugovorom. Ne volim da me previše ima na malom ekranu, tako da će se neko vreme publika odmoriti od mog lika. Malo raduckam i ne razmišljam o novom albumu. Ako naiđem na dobru pesmu, snimiću singl”.

Pevačica je otkrila da još uvek nije potrošila svoj honorar zarađen na "Farmi", a koji je iznosio 2.000 evra nedeljno.

“Nisam megaloman, ali umem sebi da priuštim svakodnevna sitna zadovoljstva, poput frizera. Deci nisam ništa specijalno kupila, jer sam ih navadila na to da im non-stop nešto poklanjam. Na leto sve vodim na neko lepo porodično putovanje” - kaže Zlata i dodaje da je sa većinom učesnika ostala u dobrim odnosima i da se privatno sa nekima i druži.

“Najviše se viđam sa bivšim muževima Hasanom i Pejom, Jasminom Anom, Jovanom, Zoranom i Limenim. Sa svima sam ostala u dobrim odnosima, jer nije bilo razloga da ne bude drugačije. Sa Vendi se ne čujem, jer tu ženu, jednostavno, ne volim. Nikada se nismo družile ni viđale pre ‘Farme’, ali ću je uvek pozdraviti ako se sretnemo."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>