Region

Svet

Dejan Milićević: Ne volim našminkane muškarce

Reditelj i fotograf Dejan Milićević, koji je drugi finalista koji je izbačen iz rijaliti „Dvor”, izjavio je da nikada neće otkriti svoje seksualno opredeljenje  i priznao da nikada nije voleo našminkana muškarce, a da je pevačica Maja Nikolić zauvek kod njega završila što se tiče poslovne saradnje.

Dejan Milićević: Ne volim našminkane muškarce



"Za dotičnu gospođu su u mom životu sva vrata zatvorena. Što se tiče Bokija 13, nikada se nisam ložio na transvestite i našminkane žene – muškarce. Sve priče koje su se oko nas vrtele su samo da bi mi ukaljali ime" –  izjavio je Dejan i demantovao priču da se zaljubio u Jocu Stefanovića.

"To je čista glupost! Samo mi se našao u trenutku kada su svi u rijalitiju bili protiv mene i to su iskoristili da me blate. Inače, znam da on jedva čeka da se šou završi kako bi se pomirio sa svojom devojkom" - rekao je Dejan.

Dejan je na kraju dodao da nikada neće otkriti svoje seksualno opredeljenje.

"Za 25 godina karijere nikada nisam pričao o svojoj privatnosti. Ljudi svašta pričaju pa neka svako zamišlja šta mu je volja, ne zanima me" rekao je Dejan i dodao:

"Ja sam institucija i brend, pa nikome neću dozvoliti da mi kalja ime, što sam pokazao i u kraljevstvu. Emotivan sam, ne stidim se svojih suza i svakog postavim na svoje mesto."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>