Region

Svet

Zvezde Granda: Luda obožavateljka napala majku Milana Mitrovića

Da popularnost ne donosi samo lepe stvari, na svojoj koži osetila je i majka Milana Mitrovića. Pre snimanja emisije Zvezde Granda, ispred studija, na Milanovu mamu nasrnula je ljubomorna obožavateljka koju svi zovu Miljana Gonič Zvezda!

Zvezde Granda: Luda obožavateljka napala majku Milana Mitrovića



Devojka je odranije poznata po uhođenju Grandovih nada, a najviše muke je zadala Darku Laziću, Dušanu Svilaru, Slobodanu Vasiću, Andriji Markoviću. Njih je uznemiravala telefonom do u beskonačno, ali do subote kada je zaskočila Milanovu majku nije bilo fizičkog kontakta.

Navijači Dragog Domića munjevito su reagovali i odbranili ženu. Priča se da je čak neko od njih pozvao policiju, ali je devojka počela da  preti da će da se obesi, pa su odustali od poziva. Pravo iznenađenje te iste navijače čekalo je nešto kasnije kada se Miljana, iako je na crnoj listi Grand produkcije, tačnije zabranjen joj je ulaz u njihove prostorije, pojavila na snimanju. Ona je jednu od navijačica Dragog Domića iz čista mira toliko udarila da se devojci zavrtelo u glavi. Domić je jedva uspeo da smiri svoje navijače da ne nastane još veći problem.

"Sve što ste rekli je tačno, za vreme uključenja uživo ta devojka je udarila pesnicom moju navijačicu koja ima 15 godina, a pri tom je na ruci imala prsten. Devojka strašno izgleda, celo oko joj je pomodrelo. Moglo je da bude mnogo ozbiljnije, ali srećom, samo je udarila i pobegla" - kaže šokiran Domić, dok Mitrović nije želeo da komentariše ovaj događaj.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>