Region

Svet

Aleksandra Radović: Ne bih volela da mi ćerka bude pevačica

Pevačica Aleksandra Radović nedavno je priznala da zbog dobre organizacije uspešno postiže da bude dobra majka, ali i da nezapostavlja svoju karijeru, kao i da ne bi volela da njena ćerka jednog dana bude pevačica.

Aleksandra Radović: Ne bih volela da mi ćerka bude pevačica



"Nina je jedna vesela i raspoložena beba i jako mi je drago zbog toga. Ne bih volela da krene mojim stopama jer je posao pevačice jako težak i neisplativ. Morate mnogo da se mučite i ulažite dosta truda za svaki korak napred. Ali ako Nina bude odlučila da se time bavi, naravno da ću je podržati." - rekla je Aleksandra koja kaže da uživa u obavezama oko svoje ćerkice .

Aleksandra je nedavno sa svojim koleginicama Ninom Badrić, Karolinom Gočevom i Mayom Sar podržala humanitarnu akciju „Moj je život, moja pjesma” i snimila istoimenu numeru, takođe Aleksandra razmišlja i o svom novom albumu.

"Polako radim na novim pesmama. Nisam stigla da snimim spot za novi singl „U inat prošlosti” koji se već zavrteo na radio stanicama, ali obećavam fanovima da ću to uskoro ispuniti. To sve usklađujem sa obavezama koje imam u svojoj školi pop pevanja." rekla je pevačica.


 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>