Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 18. marta do 24. marta 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Vaga ove nedelje mora da bude objektivna i hladne glave, Škorpija može da očekuje dobre poslovne rezultate, Strelčevi, ne idite tim mračnim i maglovitim, klizavim stazama na kojima se lako sapletete...






VAGA

Hrana

Muku mučite sa tim da se uvedete u red po pitanjima ishrane, da promenite navike. Ne ide to baš onako kako ste zamislili, ali ako uložite više volje i truda (a sada to možete) – uskoro ćete videti rezultate.

Ljubav

Nije trenutak da donosite bitnije odluke koje se vezuju za partnerstvo u kojem ste – pogotovo ako ste u poslednje vreme nezadovoljni, zbunjeni i sopstvenim osećanjima i dešavanjima, ako vam partnerove reči ili postupci izraženo smetaju ili vas iritiraju. Pokušajte da objektivno i hladne glave sagledate i pluseve i minuseve – I dajte sebi vremena da sve to procesuirate. Usmerite se više na druge stvari – naročito na poslovni i finansijski segment. Slobodne Vage – čudan period – ili ste se potpuno povukli I niko vas ne interesuje – ili možete ući u odnos za koji bismo lako mogli da kažemo da je prilično zamršen.

Posao

Biće dana u kojima će brzina, pa čak I nervoza preovladavati. Biće dana u kojima ćete lako završavati I one najkomplikovanije I najzahtevnije obaveze. Biće dana u kojima ćete biti pod pritiskom od strane onih sa kojima radite. Biće dana u kojima će rezultati biti toliko dobri, da vam neće biti žao svog truda koji ste uložili. Biće dana u kojima ćete se suočiti sa nepremostivim preprekama. Biće dana u kojima ćete više nego dobro zaraditi. Jasno vam je – smućkan vam je koktel od poslovnih dešavanja. Hajd pa uzdravlje!

Zdravlje

Mogući problemi sa hormonima, grlom, prehladama.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Hranite se kvalitetnije i više obratite pažnju na unos vitamina i minerala. Smanjite meso i mesne proizvode, a povećajte unos ribe, mlečnih proizvoda, spanaća, zelja, sremuša. Od voća – pomorandže.

Ljubav

Za slobodne Škorpije je ovo više nego interesantan period u kojem je ama baš sve moguće. Možete iz statusa “slobodan/slobodna” očas posla uploviti u “zauzet/zauzeta”. No, isto tako možete iz statusa “mirna mi glava” uploviti u status “zamršeno, komplikovano….a ipak tako privlačno i dobro”. Ako vam se ovih dana baš “posreći” – neko iz prošlosti može da igrom slučaja – naleti na vas. Očaravajuće i duboke emotivne energije, ali i one koje će vam zavrteti mozak – ovih dana se pletu oko vas. Zauzeti – osećanja šaltaju, ključaju – prepliću se emocije I sumnje, jednostavnost i zakuvanost, reči I ćutanja.

Posao

U ovu sedmicu ulazite rasejani – možda je obaveza previše, a možda ni vi niste u nekom posebnom radnom raspoloženju. Trebaće vam vremena da uhvatite korak, da se opasuljite i probudite. Period koji je iza vas dosta vas je iscrpeo – I u mentalnom i u fizičkom smislu – a period koji je ispred vas zahtevaće da se dodatno angažujete, jer će se sve vezano za posao aktivirati više nego ranije. Spremite se da nastavite udarničkim tempom – I očekujte dobre poslovne rezultate. Kao i finansijske.

Zdravlje

Moguće povrede u žurbi ili nepažnji. Više opreza u saobraćaju.

 



STRELAC

Hrana

Apetit vam je prilično promenljiv, a i vi ćete umeti da glad utolite onim što vam dođe pod ruku u tom trenutku, najpre brzom hranom i slatkišima. Preporuka za vas je riba i namirnice bogate gvožđem

Ljubav

Koliko god da je lepe energije i u vama i oko vas i u partnerstvu u kojem ste – nešto će vas tištiti. Nešto će vam talasati osećanja, mutiti ih. Možda neke prošle tuge, možda neka stara pitanja i teme koja su ponovo pokrenuta. Ne idite tim mračnim i maglovitim, klizavim stazama na kojima se lako sapletete – idite onim toplim i strasnim i svetlim – ruku pod ruku sa osobom koju volite. Slobodni Strelčevi – u vašem polju ljubavi i zabave, pored Merkura koji se tu već nalazi od polovine nedelje je i Sunce – uživajte sa vama dragim ljudima, smejte se – vaši osmesi i energija sijaju i privlače zainteresovane poglede.

Posao

Na poslu je uskomešano, užurbano, napeto, dinamično – I biće tako I na dalje. Imaćete vi momente u kojima ćete funkcionisati navrat nanos, uz povremene greške I propuste – koji se ovih dana dešavaju baš samo zbog brzine. Ali ćete zato umeti da ispravite sebe, da rešite mnogo toga usput, u hodu. I sigurno je da će vaši rezultati biti dobri. I oni poslovni I oni finansijski. Sve teškoće I prepreke koje se ovih dana postave pred vas – rešive su. Troškovi za kuću I ukućane su nešto veći u ovom periodu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 
 

Kako izabrati savršenu nijansu crvene boje za kosu, od jagode do bakra!













JARAC

Hrana

Potrebno vam je više mlečnih proizvoda, naročito sireva, još ako su od kozjeg ili ovčijeg mlega – tim bolje. Takođe, pojačajte unos namirnica koje su bogate gvožđem – spanać, cvekla, kao i orašasti plodovi.

Ljubav

Savršeno jednostavno I isto tako savršeno komplikovano – ovih dana odnos sa voljenom osobom klacka između dobre energije I nemira. Suštinski, odnos između vas dvoje jeste stabilan – ali ga nešto kvari. Da li neka pitanja iz prošlosti, da li to što vam obaveze odnose mnogo vremena I energije, raspolućuju vas. Svaki trenutak zajedničkog vremena koristite za bliskost, za nežnost, za osećanja koja vam donose radost. Slobodni Jarčevi – malo vam se misli vrte ka prošlosti, vi ih gurate ali se one ponovo vraćaju. Ako prošlost treba da se vraća – ovo jeste period za tako nešto. Ali isto tako – ovo je I period u kojem vam jedan susret, novo poznanstvo – može u potpunosti izbrisati sve ono što je bilo ranije.

Posao

Sve što je vezano za posao uspevate da držite pod kontrolom I da stabilno funkcionišete na dnevnom nivou. Da, ima povremeno manjih distrakcija – to su uglavnom sitni problemi I spoticanja koja ćete uspevati da rešavate u hodu. Javlja se potreba da rešite neka administrativna ili papirološka pitanja koja su dosta komplikovana – ali jeste dobar momenat da se njima bavite. Nekima od vas stoje izuzetno plodonosni dogovori I početak poslovne saradnje ili projekta koji obećava trajnost I dobre finansije.

Zdravlje

Osetljivi disajni organi, naročito grlo I sinusi.

 




VODOLIJA

Hrana

Potrudite se da vaši obroci ne budu jednolični i da u njima budu zastupljene sve kategorije namirnica. Konzumiranje svežeg povrća je trenutno slaba tačka, pa se trudite da ga bude što više na vašoj trpezi

Ljubav

Voljenu osobu I vas čeka više aktivnosti, dešavanja, bolje energije, posebno u drugom delu nedelje. Doduše, pre toga će postojati neke situacije koje je potrebno da rešite – pogotovo ako su vezane za porodična pitanja ili neke prošle teme koje su opet došle na dnevni red. Sve je rešivo, pogotovo jer sada postoji dobra emotivna osnova a istovremeno postoji čista, jasna, korektna I otvorena priča. Sredite to što imate, pa onda uživajte I opustite se. Slobodne Vodolije – talasi teških prošlih osećanja mogu vam na kratko mutiti dane. Ne prepuštajte im se – u periodu ste kada se novo I sjajno I blistavo I vatreno – otvara pred vama.

Posao

Finansijski segment će vas u jednom trenutku blokirati, kočiti, plašiti – u drugom vas radovati I davati vam obilje. Koliko god da zaradite, nećete biti mirni – jer su troškovi I zaduženja preveliki u ovom periodu. Preveliki, ali rešivi. Poslovno – funkcionisaćete odlično. Vaša je energija dobra, bićete aktivni, dinamični, komunikacija sa saradnicima će teći lako, a sva papirološka I administrativna pitanja će biti brzo završena. Pripremite se za užurbanu radnu sedmicu, čijim ćete rezultatima biti zadovoljni.

Zdravlje

Prolazne respiratorne tegobe, mogućnost glavobolja I povreda.

 




RIBE

Hrana

Potrebno vam je sveže povrće, naročito brokoli, spanać, zelena salata, zelje. Malo smanjite mlečne proizvode i mesne prerađevine, a više se okrenite čistom mesu, naročito pilećem, junećem, ribi.

Ljubav

U jednom trenutku ste preplavljeni emocijama, u drugom – nemirima. Ukoliko postoji bilo kakav – veći ili manji problem u vašim emotivnim relacijama – sada to jeste rešivo ukoliko se razgovara iz srca, ali I ukoliko se shvati I gde su vaše greške koje ste usput napravili. I pored tih povremenih nemira – ovo jeste period koji je značajan za odnos sa voljenom osobom – jer se vaša veza može produbiti, ojačati. Slobodne Ribe – svašta nešto zanimljivo može da vam se dešava ovih dana. Može se započeti nova emotivna priča, ali se može obnoviti I neka iz prošlosti. U svakom slučaju – ljubav je oko vas. I u vama.

Posao

Do polovine nedelje nećete baš biti zadovoljni stanjem u finansijskom sektoru. Od polovine – stanje se menja na bolje, jer ulazite u period u kojem će novac više pristizati a manje odlaziti. Regulišite sve finansijske zaostatke I dugovanja. Što se aktivnosti u poslovnom sektoru tiče – dobro je vreme da se dogovarate, pregovarate – privući ćete fine poslove, projekte  I kvalitetne saradnje. One koje mogu trajati I one koje će itekako pomoći stanju u vašem finansijskom segmentu.

Zdravlje

Solidno, bez velikih promena.


DNEVNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>