Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 11. marta do 17. marta 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Neko će se uplesti u tajnu priču. Neko će kradom uzdisati i iz prikrajka posmatrati osobu koja mu se šunja po mislima i zbog koje treperi. Venera će ići ka Saturnu koji se takođe nalazi u znaku Riba, pa će nas ne možda ove sedmice – ali tokom naredne sigurno – sačekati realnost. Ta realnost će možda nekima razbiti snove, ali će drugima doneti pretvaranje snova u javu.


VAGA

Hrana

To što je vaša vladarka Venera egzaltirana u polju životnih navika uglavnom će Vagama doneti da jedu I da ne mogu da stanu. Doduše, biće I onih koji pokušavaju da se uvedu u red, sa vrlo promenljivim rezultatima.

Ljubav

Venera koja vlada vašim znakom ulazi u polje svakodnevice, obaveza I dužnosti – što I ne zvuči baš ljubavno, zar ne? Osim ako imate nameru da preko posla uđete u tajni ili do maksimuma zakomplikovan odnos – e, onda je ovo baš po vašoj meri. Znak Riba nije vaše tlo – tu počinjete previše da tonete, naleti osećanja vas zbunjuju I ne umete da se snađete u njima. Zato naredni period može Vagama u vezama (ne računamo one koje se zaljubljuju tajno) doneti da previše razmišljate ili pak – da imate premalo vremena za partnera. Ovo ne mora da označi da će se odnos sa partnerom pokvariti – ali će biti manje inspirativan nego ranije. Slobodni – nije baš da nemate udvarača, oni I na dalje mogu biti itekako aktivni.

Posao

Neki dani u ovom periodu će vam doneti inspiraciju I volju, elan i kreativnost, motiv da se trudite. No, biće I onih dana u kojima ćete skidati sa dnevnog reda jednu po jednu obavezu I opet im nećete videti kraj. Da ne zaboravimo – biće I onih trenutaka u kojima ćete funkcionisati zato što morate, a uopšte vam se neće raditi. Svakodnevica vam je svakako naporna I zahtevna – ali sada od toga teško da možete pobeći. Pojedine Vage žarko priželjkuju promenu – ali nije trenutak za impulsivna dejstva.

Zdravlje

Menjajte nešto da biste se osećali bolje – više se krećite, ali I više odmarajte. Slabiji imunitet.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Ako očekujete da ćete bez muke skinuti kilograme koji su se nagomilali tokom jeseni I zime – od tog posla ništa. Moraćete vi mnogo da vodite računa I istrajavate da biste u ovom “projektu” uspeli.

Ljubav

Zaplelo vam se sve ono što je emotivno, pa nikako da se rasplete u potpunosti. U nekim danima imate ljubavna savršenstva, osećaj da su vam se duše spojile I da razumete jedno drugo bez reči. U drugim danima vas sve nervira – I ono što vas zaista nervira, ali I partner. Čas ste na sedmom nebu, čas negde u podrumu. Rasplešće se ove vaše mentalno – emotivne – ljubavno – sumnjajuće petljancije. Samo strpljenja, molim. Slobodni – ljubav vam se primiče. Možda ste je već nanjušili, možda je još uvek ne vidite. Ali tu je – na korak, na udah do vas. Za nekog – glanc nova. Za nekog –podsetnik iz prošlosti.

Posao

Merkur ulazi u polje poslovne svakodnevice I obaveza – da vam da “žišku”, da vas pokrene I da vam donese naravno – obaveza na izvoz. Jer, treba pričati I dogovarati se I dumati I voditi računa o svakoj sitnici I papiru, jer treba “voziti” tako da se izbegavaju prepreke (ili rešavaju u hodu), a najviše treba – žuriti. Ok, kreativnost je sada na vašoj strani pa ćete se više nego kreativno snalaziti da sve stignete na vreme. Novčani tokovi će se dodatno pokrenuti, pa ćete lepo zaraditi. I još lepše sve potrošiti.

Zdravlje

Sem što su vam nervi razvučeni do pucanja I sem što vas ljulja nestabilni vazdušni pritisak – dobro ste.




 

STRELAC

Hrana

Probava vas može opterećivati, pa nije ni čudno što će se javljati gorušica, osećaj nadutosti I težine u stomaku. Dobar je trenutak da ozbiljno razmislite da promenite navike po pitanju ishrane.

Ljubav

Mars je u polju aktivnosti da vas pokrene, Venera ulazi u polje doma I porodice donoseći blažu, opušteniju I nežniju energiju a Merkur ide kroz polje ljubavi I zabave. Uglavnom je sve dosta dobro. Umećete partner I vi da pokrenete jedno drugo, da lepše provedete zajedničke trenutke, da se opustite I uživate. Doduše, nećete baš imati puno vremena jedno za drugo – jer će sve ono što se mora I što je obaveza malo kvariti celu sliku. Slobodni – neki će se lepi susreti dogoditi. Susreti koji će pokrenuti varnice, koji će uzburkati misli i srca. Susreti koji će vas pokrenuti, zatalasati.

Posao

Dobra nedelja sa mnogo aktivnosti, veliki pokret I živost u poslovnom segmentu. Doduše, od te “živosti” će vas povremeno glava boleti a noge se saplitati – jer ćete juriti na sto strana da završavate stvari u poslednjem trenutku. Ipak, vaša će energija biti dobra, koliko god ovaj period bio zahtevan po vas. Moguće je da ćete se nervirati, možda I “planuti” u nekom trenutku – ali će posao biti završen više nego uspešno. Dobar je momenat da rešavate sva administrativna I papirološka pitanja.

Zdravlje

Iako zdravstveni segment ide na bolje – I dalje ste dosta osetljivi.

 




MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2024. godine.








JARAC

Hrana

Osećate se prilično dobro, što će pozitivno uticati I na apetit. Ipak, organi za varenje su vam nešto osetljiviji, pa je potrebno da izbegavate namirnice koje vam izazivaju težinu u stomaku ili gorušicu.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je dosta stabilan, korektan, zreo. Ima tu I finih dešavanja I lepih zajedničkih trenutaka, a period vam je dobar I da planirate neko zajedničko putovanjce….ili da odete na njega. Može u drugom delu nedelje biti nekih tenzičnih momenata između vas dvoje (možda prouzrokovanih nemogućnošću da se po nekim pitanjima lako dogovorite ili pak buđenjem sumnji) ali je ovo prolaznog karaktera. Slobodni Jarčevi – vi ste u povoljnom ljubavnom periodu, bilo da biste nešto novo što bi vas pokrenulo, bilo da vam misli idu ka prošlosti. U svakom slučaju – neko će ući u vaše misli…I u vaše dane.

Posao

Prilično ste zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom sektoru. Sve deluje dosta korektno I stabilno. Ostvarujete planove, možda ne onom brzinom kojom biste želeli – ali jasno vam je da se vaš trud polako oblikuje I realizuje. Ukoliko težite promenama – nemojte žuriti, još uvek nije pravi trenutak za njih. Iskustvo I mudrost su na vašoj strani, umećete da prepoznate pravi trenutak.  Rešavanje papiroloških pitanja, ugovora. Mogućnost neočekivanih finansijskih priliva ili realizacije zaostalih isplata.

Zdravlje

Blaže respiratorne infekcije, prehlade, glavobolje.

 




VODOLIJA

Hrana

Stelijum planeta u polju koje se vezuje za hranu stavlja u fokus ovaj segment. Kod nekih Vodolija kroz potrebu da naprave ozbiljnije promene, kod drugih – kroz pojače apetite.

Ljubav

Vi ste trenutno dosta aktivniji u odnosu na voljenu osobu. Partner je u nekim svojim brigama, okupiranostima, problemima – I većim delom se upleo u njih I gubi energiju na toj strani. Vi takođe imate “razbijenost” obavezama na sto strana – ali to kao da vam daje dodatni motiv za akciju. Zato ćete vi I na dalje biti neko ko pokreće partnera, ko donosi ideje, ko vas aktivira kao par. Odnos neće biti loš, ali će vam faliti malo više živosti I kvalitetnijeg, aktivnijeg zajedničkog vremena. Slobodne Vodolije – društveni život se dodatno aktivira. Polako se priprema pozornica za neka lepa dešavanja kod vas.

Posao

Merkur u polju komunikacije, dogovora, susreta, mentalne I fizičke aktivnosti – daće vam dodatnu iskru kroz poslovni segment. Neke situacije, dogovori koji su vam važni – pokrenuće se, oblikovati na pravi način. Mars u vašem znaku, I pored nervoze koja je bila prisutna u prethodnom periodu – gura vas napred. U periodu ste kada vam dolaze bitne informacije, pokreću se na pravi način mnoga pitanja – što je samo uvod za dešavanja koja su tek pred vama. Uvodite nove elemente u posao – daće rezultate.

Zdravlje

Imaćete više energije, aktivirajte se fizički. Blago osetljiv respiratorni sistem.

 




RIBE

Hrana

Porast apetita je izvestan, ali je izvesno I veće trošenje energije. Ono gde biste trebali da naučite da povučete ručnu kočnicu jeste preterano konzumiranje slatkiša I brze hrane.

Ljubav

Ulazak Venere u vaš znak pogodovaće I slobodnim I zauzetim Ribama. Kod zauzetih – I pored opterećenja koje je evidentno unutar vas – sada ste u periodu kada emocije idu u prvi plan, a one će lakše ispraviti sve nepravilnosti I pokrenuti talas bliskosti I razumevanja. Sada jeste vreme da se kroz osećanja povezujete dublje, da pustite da sve ono što je lepo I dobro u vašem odnosu izađe na površinu. Kod slobodnih – pred vama se otvara vreme povoljnijih ljubavnih prilika. Iako će mnogi od vas biti otvoreni za nova ljubavna dešavanja, biće I onih Riba kojima će narednih par nedelja vratiti prošlost.

Posao

Iako finansijskim sektorom još uvek nećete biti u potpunosti zadovoljni, evidentno je da će doći do popravljanja I smanjivanja pritiska po ovom pitanju koje već neko vreme postoji kod vas. Što se posla tiče – situacija je promenljiva. Čas sve ide kako treba I po planovima, čas dolazi do distrakcija I promena. Pogotovo drugi deo nedelje može doneti rolerkoster dešavanja koji će vas prilično izmoriti. Sada je važno da ostanete fokusirani I dobro organizovani, ali I da ne preuzimate previše obaveza na sebe.

Zdravlje

Nešto naglašenija nervoza. Mogućnost virusnih infekcija.


DNEVNI HOROSKOP



Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>