Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 11. marta do 17. marta 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Venera će u ponedeljak uveče ući u znak Riba – pa ćemo malo da se zaplićemo u snove, da brkamo maštu i realnost, da osećamo dubine emocija, da malo plovimo po oblacima i tonemo u more senzualnosti. Neko će izmaštati bajku, a neko će je zaista doživeti. 





OVAN

Hrana

Vašem telu potrebno je “gorivo” koje će vam pomoći da budete u punoj snazi I da održavate nivo energije koji vas sada prati. To ne možete postići brzom hranom I grickalicama. Meso, jaja, mlečni proizvodi i dosta svežeg povrća

Ljubav

Merkur u vašem znaku ukazaće na potrebu da makar delimično progovorite o situacijama koje vas opterećuju, da se otvorite voljenoj osobi – najveći deo onog što vam pritiska misli ćete ipak zadržati za sebe, ali I ovo će biti dovoljno – pogotovo što ćete videti da partnerovo razumevanje I podršku imate. Budite što više sa osobom koju volite, inicirajte neke lepe zajedničke trenutke – malo ćete biti rasuti sa slobodnim vremenom, ali uvek se može pronaći momenat za uživanje I opuštanje. Slobodni – aktivan I dinamičan društveni period se nastavlja. Ako maštate o nekom – pretvorite snove u javu.

Posao

Bićete energični, aktivni, više nego ubedljivi. Jedan deo situacija koje su vam bile maksimalno komplikovane (neizvesnost po nekim pitanjima, dogovori koji su se otezali I prolongirali) sada će biti pokrenut I uhvatićete pravac ka njihovom rešavanju. Odličan je period za sastanke, konekcije sa novim saradnicima, pronalaženje pravog smera u dogovorima. Potrudite se samo da u drugom delu nedelje ne sapletete sami sebe brzinom I žurbom da što pre privedete kraju neki dogovor, projekat, obavezu.

Zdravlje

Mentalni umor je I dalje dosta prisutan. Moguće su glavobolje.

 



BIK

Hrana

Ne razmišljate mnogo kada je hrana u pitanju, bitno vam je da utolite apetit, a ne vodite računa o  kalorijama. Pokušajte da izbegavate brzu hranu, veće količine slatkiša, prezačinjeno i premasno.

Ljubav

Vaša vladarka Venera prelazi u ponedeljak u kasnim večernjim satima u znak Riba, ukazujući da je pred vama period u kojem će se vaša osećanja probuditi I produbiti, u kojem ćete vi biti nežniji, osetljiviji, romantičniji. Sve ovo će neizmerno prijati partneru, pogotovo što je on u nešto napetijoj fazi I biće mu potrebno vaše razumevanje I bliskost. Ako vam u nekom trenutku bude skakao po živcima – pravite se da ne primećujete. Slobodni Bikovi – I za slobodne je ovo fin period – narednih otprilike mesec dana može itekako zaljuljati emotivne talase I pokrenuti vaš ljubavni brod. Do stabilne I mirne luke.

Posao

Malo ste se nervirali oko posla, malo vas je glava bolela I pojedinci su vam skakali po živcima. Može biti I u ovoj sedmici povremenih varnica – ali sada ćete mnogo opuštenije I jednostavnije izlaziti na kraj sa njima. Prolazne nervoze koje vas neće baš mnogo doticati. Generalno – situacija na poslu bi trebala da se odvija dosta korektno. Vi ćete biti dosta bolje organizovani I lakše ćete izlaziti na kraj sa povećanim obimom obaveza I završavati ih bez velike žurbe. Moguće je blago poboljšanje u segmentu finansija.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.

 



BLIZANCI

Hrana

Dobar period da menjate nešto u načinu ishrane. Prijaće vam lagani obroci I više svežeg povrća. Od voća – mandarine, limun, banana.  Samo nemojte preterivati sa začinima – posebno sa onim ljutim.

Ljubav

Vi ćete se bolje osećati – kao da ste skinuli neki veliki teret sa leđa, energija će vam biti lakša, lepršavija, nasmejanija. Šta god da je doprinelo ovoj promeni kod vas – umećete da je prenesete I na partnera. U ovoj vas nedelji čeka više akcije, priče, delovanja, radosti – to ne znači da neće biti po koji mutni ili nervozni momenat – ali ništa što bi moglo uticati na suštinu vašeg odnosa I na vas dvoje kao par. Slobodni Blizanci – sada vam treba da se opustite, zabavite, razletite na sto strana. Dobra energija vas nosi pa će flerta sigurno biti. Da li će se on pretvoriti u nešto iole ozbiljnije – to će vreme odlučiti.

Posao

Celokupan prethodni period je bio dosta opterećujuć po vas poslovno. Neki su Blizanci napravili preseke, neki su uspeli da na mišiće izguraju I obaveze I saradnike I šefove I postignu vrlo ozbiljne rezultate. Ako ste vi jedni od onih koji su napravili presek – sada je vreme da tražite nešto novo. Ako ste pak od onih koji su gurali I izgurali ovaj period – vama stižu nagrade za sve ono što ste postigli. U svakom slučaju – pred vama se otvaraju poslovne šanse I pogodnosti. Nemojte čekati, iskoristite ih.

Zdravlje

Moguće su alergije, problemi sa sinusima, glavobolje.

 
MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2024. godine.







RAK

Hrana

Ne vodite mnogo računa o ishrani, jer imate prečeg posla. Često ćete jesti na brzinu – pa bi mogli da konzumirate hranu koja se lakše vari. Preporučuju vam se piletina, ćuretina, mladi sirevi, jogurti.

Ljubav

Venera će ušetati u znak Riba – nudeći stabilnim parovima priliku da se dublje povežu, ostvare veću dozu bliskosti, razumevanja, nežnosti. Ako ste od onih parova koji su u proteklom periodu imali neke zastoje, lošije momente – sada je vreme da stavite ljubav na prvo mesto I krenete mirnijim putem. Umećete ovih dana da se razumete I bez reči – neka pogledi I zagrljaji govore, reči umeju nekad da pogreše. Slobodni Rakovi – prijateljstva će vam davati vetar u leđa. Videćete se sa nekim osobama sa kojima se niste susretali odavno I to će vam prijati. Emotivno – ne žurite nigde. Gledajte, pratite, osluškujte.

Posao

Vi ulazite u ovu nedelju u prilično energičnom I odlučnom raspoloženju. Uhvatićete se u koštac sa obavezama I to će vam ići od ruke. Videćete naznake da situacija ide u onom pravcu koji vama odgovara. Saradnički odnosi će funkcionisati dobro – ukoliko se I javi žurba I po koja varnica u drugom delu nedelje – lako će se prevazići. Period je naročito plodonosan za one Rakove koji sarađuju sa inostranstvom I stranim firmama. Novčana situacija nije stabilna – pa se ne zalećite u troškarenja.

Zdravlje

Nešto osetljiviji sinusi. Moguće su blaže prehlade.

 




LAV

Hrana

Pravi trenutak da se otpočne sa skidanjem kilograma koji su se, ničim izazvano, zalepili za vas tokom zimskog perioda. Vreme je za otpočnete sa većim promenama u ishrani.

Ljubav

Mars će u vašem partnerskom polju biti još otprilike desetak dana. Dokle god je on tu – nešto će žuljati I bosti, nešto će varničiti, umećete jedno iz drugog da izvučete I ono najbolje I ono najgore. Od ove nedelje imate priliku da se bolje razumete, da komunikacija lakše teče između vas dvoje, da se ne igrate baš mnogo gluvih telefona – iskoristite je, jer lako ona gorepomenuta varničenja možete usmeriti ka akcijama, dešavanjima, strastima, dobrom raspoloženju. Slobodni – mogu I da se ostvare novi kontakti, može I da se flertuje I zabavi – ali nešto nisam sigurna da je period baš dobar za trajnije priče.

Posao

Jednim delom ste živnuli, pokrenuli ste se, nešto vam je dalo malo vetra u leđa. Prilike za konkretnije poslovne korake postoje tokom ove nedelje – čućete nešto što vam odgovara, dobićete informaciju koja vam je od važnosti, napravićete neki potez koji će vam se isplatiti, možda ostvariti značajan dogovor. Neke situacije ili informacije koje su do sada bile skrivene od vas ili oko kojih ste bili nesigurni – sada će početi da se rasvetljavaju. Period je dobar da završite bitna papirološka pitanja.

Zdravlje

Još uvek ste malo mutni, ali ipak idete na bolje.

 




DEVICA

Hrana

Vreme je da se osvrnete unazad I da razmislite koje biste navike po pitanju ishrane trebali da promenite. Preporučuje vam se sve ono što je “na kašiku” – naročito supe, čorbe, potaži.

Ljubav

Ulazak Venere u znak Riba I vaše partnersko polje kod stabilnih parova može samo da ukaže na poboljšanje odnosa – na jačanje odnosa, na produbljivanje emocija, na malo zajedničkog sanjarenja I pravljenja velikih planova. Ukoliko ste par kod kojeg je u proteklom periodu bilo gore-dole situacija – sada možete ponovo pronaći onu lepu emotivnu nit koja vas je spajala. Emocije sada, one prave – mogu ispraviti krive Drine I vratiti vam veru u odnos. Slobodne Device – može se pojaviti osoba koja vam nudi ono o čemu sanjarite. Ipak, oprez kod vas postoji I za sada ćete sve držati samo u zoni flertovanja.

Posao

U polju poslovne svakodnevice I obaveza Mars I dalje pravi “frku” – jer vas stavlja u situacije u kojima treba žuriti, u kojima postoji višak energije – pa ima prostora I za po koju varnicu u kolegijalnim odnosima. Stelijum planeta u znaku Riba, koji je preko puta vas “traži” da ne rasipate energiju, da se fokusirate I organizujete koliko god da su okolnosti oko vas zahtevne I koliko god da ste prihvatili posla na sebe. Jurite I žurite u ovim danima – samo vodite računa da ne napravite veći propust.

Zdravlje

Alergije, podložnost virusima.

DNEVNI HOROSKOP



Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>