Style

Ljubav

Dnevni horoskop za nedelju 10. mart 2024. godine!

Dnevni horoskop za nedelju 10. mart 2024. godine predviđa za Ovnove pokretanje novih poduhvata, Blizancima neočekivane razgovore, a šta očekuje ostale znakove Zodijaka, čitajte u nastavku... 

Dnevni horoskop za nedelju 10. mart 2024. godine! Svet Plus



Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. mart 2024. godine na portalu Svet Plus.




Ovan (21. mart - 19. april): 


Energija koja će vas podsticati na strast i hrabrost dominiraće početkom nedelje. Spremite se za inspiraciju i akciju - idealno vreme za pokretanje novih poduhvata.





Bik (20. april - 20. maj): 

Poslovni izazovi se pojavljuju sredinom nedelje, ali vaša upornost će vam pomoći da prevaziđete prepreke. Nastavite hrabro ka svojim ciljevima.




Blizanci (21. maj - 20. jun): 

Komunikacija je ključna za vas. Neočekivani razgovori mogu doneti zanimljive događaje i prilike. Budite spremni na spontane susrete.



Rak (21. jun - 22. jul): 

Ljubav je u fokusu ovog vikenda. Planirajte poseban izlazak ako ste u vezi, a samci neka budu otvoreni za neočekivane ljubavne susrete.


 

Sunčane pege: Uzroci, lečenje i prevencija!










Lav (23. jul - 22. avgust): 

Fokusirajte se na lični razvoj. Ova nedelja je povoljna za učenje novih veština i postavljanje dugoročnih ciljeva. Osnažite sebe.




Devica (23. avgust - 22. septembar): 

Otvorite se za avanture i putovanja. Neka vas spontanost vodi ka novim iskustvima i osveženju. Ne sputavajte partnera u onome što želi da radi.





Vaga (23. septembar - 22. oktobar): 

Budite oprezni sa finansijama. Izbegavajte impulsivne kupovine i razmislite o dugoročnim ulaganjima. Pazite na svoje troškove.






Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): 

Posvetite se bliskim odnosima. Razgovarajte o osećajima sa partnerom ili porodicom. Dublje povezivanje donosi emocionalnu stabilnost.


 

Kako izabrati savršenu nijansu crvene boje za kosu, od jagode do bakra!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!








Strelac (22. novembar - 21. decembar): 

Očekujte pozitivne promene na poslu. Vaš trud će biti prepoznat, što može dovesti do povećanja odgovornosti ili promene pozicije u narednom periodu.





Jarac (22. decembar - 19. januar): 

Ovo je vreme za lični rast. Posvetite se sebi i postavite dugoročne ciljeve. Vaša predanost će se isplatiti. Partner se može osetiti zapostavljeno, pa razgovarajte o tome.




Vodolija (20. januar - 18. februar): 

Neočekivani susreti sa starim prijateljima ili kolegama obeležiće vikend. Inspiracija dolazi iz prošlosti, budite spremni na to ali ne vraćajte se na već završene teme.




Ribe (19. februar - 20. mart): 

Iskoristite vikend za kreativne aktivnosti. Maštoviti izraz ili umetnički projekti donose radost i inspiraciju. Dopustite svojoj kreativnosti da procveta.





Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2024. godine.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>