Style

Ljubav

Najlepše čestitke za Dan žena 8. mart!

Najlepše čestitke za Dan žena, 8. mart, kojima ćete ulepšati dan i izmamiti osmeh na licu svojim majkama, suprugama, devojkama...

Najlepše čestitke za Dan žena 8. mart! Svet Plus





Evo nekoliko načina na koje možete poželeti svojoj majci srećan 8. mart:



Dragi mama, uvek ćeš biti prva žena koju sam zavoleo... Srećan ti Dan žena!

Hvala ti što si uvek tu uz mene i što tvoju podršku meni ništa ne može da zaustavi! Srećan ti Dan žena!

Ti si moja prva prijateljica i najbolja mama na svetu! Srećan ti 8.mart!


Žene retko ćute. Njihova lepota zauvek govori umesto njih.

Svaki život počinje sa ženom. Često zaboravljamo na to. Srećan 8. mart!



Prelepa žena, najbolja drugarica, neverovatna majka. U očima deteta, to je ono što je majka i još mnogo toga. Želim ti sreću 8. marta, mama!

Mama, dala si mi mnogo. LJUBAV iz dubine tvog srca, TOPLINU iz tvojih zagrljaja, DAR ŽIVOTA, i takođe si moja NAJBOLJA DRUGARICA. Imamo posebnu vezu koju nam je Bog podario. Srećan Međunarodni dan žena, draga mama.
 

Mesec istorije žena 2024: Zašto je 8. marta i kako ga proslaviti!








Nekoliko načina da izrazite želje u čestitki ženi koju najviše volite:



Srećan Dan žena! Hvala ti što si uvek tu!

U svakom trenutku provedenom s tobom, moj život postaje čarolija. Hvala ti što si naš dom učinila najlepšim mestom na planeti Zemlji! Srećan ti 8. mart!


Srećan Dan žena, draga moja! Osećaj se posebno, jedinstveno i na vrhu sveta! Danas ali i svaki budući dan je tvoj dan!


Cvetovi i čokolada ne mogu učiniti ono što reči ljubavi mogu. Svaki sledeći dan biće za tebe 8. mart. Budi lepa ako možeš, budi mudra ako želiš, ali moraš da budeš poštovana - to je suštinski! Želim ti srećan Dan žena!


Spremna da slušaš, strpljiva da razumeš, koristiš srce da brineš i voliš. To je lepota žene!


Danas je tvoj dan! Želim ti stalnu sreću i radost. S tobom uz sebe, moj život je ispunjen smehom i potpun. Volim te mnogo. Srećan Dan žena.



Sve što treba da uradiš je da se osmehneš, pa da i moj dan zasija! Srećan 8. mart.


Svaki osećaj i trenutak sreće nije potpun bez tebe. Želim ti srećan 8. mart i preostalih 364 dana u godini ispunjenih srećom.



Želim ti samo reći, ti si moj idealni životni partner, moj idealni saputnik tokom čitave godine!


Tvoje prisustvo čini moj život boljim. Hvala ti što uvek stojiš uz mene i voliš me iskreno. Srećan Dan žena, moja ženo!



Volim te, iako prolazimo kroz mnogo uspona i padova. Uvek ću biti ovde, pored tebe, jer znam da si na kraju uvek uz mene. Čestitke na Dan žena.


Svi imaju svoju sreću. Za mene, najveća sreća je imati tebe. Nadam se da ću te imati uz sebe svaki dan, ovog života i dalje. Srećan Dan žena! Želim ti srećan 8. mart.

 

Kako izabrati savršenu nijansu crvene boje za kosu, od jagode do bakra!








A sada malo šaljivih poruka za Dan žena:


Na ovaj Dan žena, želim vam da postanete još lepše kako bi se više momaka držalo za vas kao što plamen drži uz gorivo, kao zubi uz desni, kao nebo uz oblake, kao drveće uz zemlju, kao čarape uz noge...



"Opusti se i uživaj u cveću, pevaj i veseli se. Opraću sudove, počistiti kuću. Oprat ću veš i skuvaću ti kafu. Bez obzira da li je pijaca blizu ili daleko, ići ću i nabaviti sve. Šta god voliš, znam. Samo sačekaj i videćeš. Ti se šminkaj i koristi kremu. Ja ću brati povrće i prati pirinač. Opusti se, čitaj novine. Ja ću kuvati i pržiti. Sve ću sam obaviti, nema problema. Ne brini, draga. Ako ti se raspara rub haljine, zašiću ga. Kupiću slatko grožđe, kada si tužna, probaj ga. Kad dođe tvoja drugarica, slobodno pričaj. Ja ću okupati naše dete. Onda ću ga uspavati. Ekran je pun igrača. Čujem te kako vičeš "gol". To je kraj tvog dana. Samo 24 sata."




 "Ti nisi stara; ti si klasik! Kao staro vino, postaješ bolja i duhovitija sa vremenom."



"Ti nisi samo majstor za pečenje kolača; ti si glavna arhitekta najslađih uspomena naše porodice!"


"Ljubavi, nisi samo kapetan našeg ljubavnog broda; ti si navigator, osiguravajući da plovimo kroz oluje haosa i talase smeha!"

"Kažu da je brak putovanje. Pa, ti si moj omiljeni saputnik – upravljajući kroz uspone i padove s preciznošću GPS-a i zdravom dozom humora!"



"U igri ljubavi i pranja veša, ti si nepobedivi šampion – moj večni 'Laundry Love Guru' koji pretvara prljave stvari u umetnička dela!"


"Kažu da ljubav pokreće svet. Pa, sa tobom, moja ljubavi, naš svet je vrteška radosti, smeha i povremenih vrtoglavica!"

"Ženi koja uvek zna gde se kriju moji ključevi, Srećan Međunarodni dan žena! Tvoja supermoć pronalaženja izgubljenih stvari je neosvojiva. Srećan 8. mart!"













Činjenica je da žene još uvek moraju da se bore za svoja prava. Još uvek živimo u društvu gde je biti žena opasno. Podsetimo se da su naše majke, sestre i kćerke apsolutno, neverovatno sjajne i zaslužuju mnogo više. Srećan Dan žena!

Sve počinje sa ženom. Život počinje sa ženom. Najveća ljubav od svih počinje s Njom. Ceniti i voleti sve što nam žene pružaju svaki dan je naša dužnost. Dignimo čaše za dame!


Učinite žene u svom životu srećnim, učinite nešto lepo za njih, i to ne samo 8. marta!
 

Jovana Jeremić uputila poruku muškarcima u vezi 8. marta!


Čitajte najnovije Google vesti OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>