Style

Ljubav

Možda je ovo najtužnija priča koju ćete danas videti! (VIDEO)

Možda je ovo najtužnija priča koju ćete danas videti i sasvim je sigurno da je nećete lako zaboraviti. Mali dečak vozi biciklu i staje kod spomenika svoje majke, kako bi je poljubio.

Možda je ovo najtužnija priča koju ćete danas videti! (VIDEO) adventureswithgrandmama





Profil "Avature sa bakom", podelio je jedan video koji će nas danas naučiti koliko je važno da budemo zahvalni na svemu onome što imamo. 

Lisa Maršal je preminula 2022. godine, iza sebe je ostavila sina Lochlana koji je tada imao dve godine, a profil je namenjen za pomoć dečaku koji je izgubio mamu.

U jednom od videa, baka Lisa je želela da pokaže kako izgleda svakodnevnica sa njenim unukom. Dečak često želi da poseti mesto gde mu majka počiva. 

U videu je zabeležen momenat kada dečak vozi bicikl, a onda se zaustavlja pored jednog groba i ljubi spomenik. U pitanju je grob njegove majke Sare. Mama mu je preminula u maju pre nepune dve godine, a dečaku očigledno užasno nedostaje.








 Baka je opisala o čemu se radi u video snimku:

"Pozdravlja mamu. Uvek voli da poseti mesto gde mu mama počiva. Danas smo joj doneli suncokrete i tulipane koji će trajati dok ne donesemo druge." - pisalo je u pojašnjenju videa, a onda su se nizali tužni komentari. Video snimak možete pogledati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>