Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 22. januara do 28. januara 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Horoskop za narednu nedelju predviđa za Ovnove flert preko posla, Lav se može brzinski zaljubljivati, Blizanci će morati da menjaju već isplanirane stvari, a šta očekuje ostale znakove Zodijaka pogledajte u nastavku nedeljnog horoskopa.




OVAN

Hrana

Počnite da pripremate širu garderobu, jer će vam brzo zatrebati. Kao da vas sa svih strana mame slatki i slani zalogaji, a vi ne možete da im odolite. Mogli biste da razmislite o tome da se više fizički aktivirate.

Ljubav

Pomalo čudna energija između drage vam osobe i vas tokom ove sedmice – kao sve je na svom mestu i kako treba, a možda ipak nije. Naime, i partnerska i vaša planeta su u tranzitu kroz ozbiljni i odgovorni znak Jarca – što može dovesti do toga da previše pažnje obraćate na rutinu, stabilnost, podršku – ali imate premalo onih nežnih, romantičnih, ljubavnih trenutaka. No, možda vas dani vikenda malo zatalasaju, pokrenu – pa makar i u pravcu strasti. Slobodni – moguć je flert preko posla. U drugom delu nedelje je  naglašena zabava I dobar provod – pa I mogućnost da vas neko osvoji “na prvu loptu”.

Posao

Vrlo aktivna nedelja – od samog početka očekujte više pokreta, dešavanja, dogovora, poslovnih putovanja ili planiranje istih. Energija je povišena na poslu – što zbog redovnih, što zbog vanrednih obaveza (kod nekih od vas je moguće da se razgovara I o reorganizaciji ili se uvode novine koje teško zaživljavaju), pa će kako nedelja bude odmicala biti mogućnosti za kratkotrajne rasprave ili tenziju sa saradnicima. Troškovi su veći od očekivanih, ali uspevate da izađete sa njima na kraj.

Zdravlje

Stariji – hronične tegobe, pogotovo one koje se vezuju za kičmu, zglobove. Mlađi – umor.

 





BIK

Hrana

Ove nedelje ste baš, baš dobro raspoloženi da uživate u hrani na svakom mestu i u svakoj prilici. Naglašen hedonizam, naglašena potreba za slatkišima, mada nećete ni ostalim namirnicama reći ne.

Ljubav

Partnerska I vaša planeta – Mars I Venera, idu kroz znak Jarca čija vam energija prija I bliska vam je – što govori da ćete u gro situacija drago vam biće I vi imati međusobno razumevanje, povezanost I stabilnost. No, spremila je ova sedmica I par zamki za vas – vi ćete biti osetljiviji nego inače I lako reagovati, a partner vas može nekim nepromišljenim postupcima ili izjavama “potkačiti”. Ipak su ovo lako rešive situacije – pa ako u nekom momentu postane uzavrelo – prebacite na strasti. Slobodni – pred vama se otvara povoljniji ljubavni period. Intenziviranje zanimljivih kontakata sa suprotnim polom.

Posao

Dosta dobra poslovna sedmica je pred vama I sigurno je da ćete biti zadovoljni onim što ste postigli – a obradovaće vas I finansijski rezultati. Računajte da će biti par “iskakanja iz koloseka” tokom utorka I srede – tada može biti pomalo tenzije u poslovnom okruženju, kojoj I vi možete doprineti zato što ćete biti oštriji na jeziku nego inače. Tokom tih par dana gledajte da ne žurite I da ne obavljate više obaveza istovremeno, jer možete lako pogrešiti. Povoljna nedelja za one koji sarađuju sa strancima.

Zdravlje

Prilično stabilno.

 



BLIZANCI

Hrana

Potrudite se da namirnice koje koristite za pripremu obroka budu sveže i kvalitetne, ali ih za svaki slučaj i dobro termički obradite. U ovoj vam je sedmici želudac nešto osetljiviji.

Ljubav

Manje razmimoilaženje u partnerskim odnosima početkom sedmice – nešto se nećete razumeti kako treba – što je prilično lako ispravljivo ako ne budete talasali previše I ako ne uključite tvrdoglavost na maksimum. Ne forsirajte razlike, gurajte u prvi plan ono što vas spaja – a toga ima. Nemojte od nečeg bezazlenog I sitnog napraviti to da se durite jedno na drugo tokom većeg dela nedelje. Slobodni Blizanci – možete se približiti osobi koja vam se dopada, ali je potrebno da pokažete inicijativu I nešto više hrabrosti. Ako ste spremni da osvajate – onda budite aktivni u drugoj polovini nedelje.

Posao

Dosta onog što ste isplanirali ćete u ovoj nedelji morati da menjate, prilagođavate se okolnostima i odreagujete u trenutku. Moguće je da će se više situacija dešavati istovremeno – pa pokušajte da se najbolje organizujete da ne biste pravili greške. Drugi deo nedelje donosi važne kontakte I dogovore – koji se u budućnosti mogu pokazati kao povoljni po vas. Možete dobiti poslovnu ponudu “iz vedra neba” koja deluje prilično dobro – ali vam se svejedno ne savetuje da žurite sa odlukom I zatrčavate se.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Moguće su povrede, a potrebno je I više opreza u saobraćaju.

 

Kako da se ne ugojite tokom zime jer se kilogrami tada lako dodaju!








RAK

Hrana

Bilo bi divno kada biste sa menija izbacili kolače, torte, slatkiše, ili se makar trudili da ih zamenite voćem. Potrebno vam je više povrća, naročito onog zelenog – spanaća, zelene salate, brokolija, blitve.

Ljubav

Da bi ova sedmica bila korektna za partnera I vas, kao I vaš odnos – oboje ćete morati više da se potrudite. Pogotovo u prvoj polovini sedmice – vi ćete lako menjati raspoloženja, a partner može biti neuobičajeno težak ili zahtevan (ili će to bar vama tako izgledati). Bilo bi dobro da oboje umete da se ujedete za jezik, pogotovo ako su na dnevnom redu “osetljive” teme – one oko kojih ste I ranije imali razmimoilaženja. Slobodni Rakovi – neko se može posebno truditi oko vas, želeći da vam se približi, osvoji vas – što će vama jednim delom prijati, a drugim vas pomalo opterećivati.

Posao

Odnos sa saradnicima I kolegama će biti na testu tokom većeg dela ove sedmice. Nešto zbog okolnosti, nešto zbog njihove I vaše nervoze I napetosti – u svakom slučaju – ako ne želite da pokvarite relacije koje su vam od važnosti – potrudite se da budete stabilniji I ne doživljavate ništa lično. Opterećivaće vas što će veliki deo obaveza biti “za juče” I što ćete morati da žurite I oko onih zadataka koji zahtevaju vreme I posebnu pažnju. Velike oscilacije po pitanju finansija – mogući su I neočekivani troškovi.

Zdravlje

Dosta stresna sedmica po vas. Mogući su problemi sa spavanjem, ali I probavom.

 

LAV

Hrana

Nešto jači apetit i čak iako ste na dijeti, nećete moći da je ispoštujete. Pokušajte da jedete hranu koja nije kalorična, a koja će ukloniti osećaj gladi – kokice, piletinu, ćuretinu, sveže voće – naročito jabuke.

Ljubav

Nemiri su od početka sedmice prisutni kod vas. Opterećuju vas neke situacije na poslu, obaveze i neki ljudi vas nerviraju….ta tenzija će se skupljati i gomilati kod vas i moguće je da u jednom trenutku izbije, što može rezultovati ćudljivim ponašanjima, promenama raspoloženja ili pravljenjem nepotrebne drame. Vaši postupci mogu uticati na stabilnost odnosa – zato hajd malo rashladite glavu. Slobodni Lavovi – i vi se brzinski možete zaljubiti, ali isto tako brzinski možete i osvojiti nekog. Vi ćete u svakom slučaju itekako uspevati da privučete pažnju i biće vam teško odoleti.

Posao

Finansijski tokovi su povoljniji po vas – mogući su stabilniji prilivi (pogotovo ako se bavite privatnim poslom), a I sa računima I troškovima ćete lakše izlaziti na kraj. Poslovni sektor je dosta stabilan u ovom periodu I pored povremenih nerviranja, promena u planovima ili tenzičnije komunikacije sa saradnicima. Uspevaćete vi sa svim situacijama da izađete na kraj a nekima od vas je moguć I dosta povoljan dogovor ili ugovor. Slušajte nadređene – u prevodu – vežite konja gde vam gazda kaže. Biće vam mirnija glava.

Zdravlje

Stresna nedelja, vodite više računa o sebi.

 





DEVICA

Hrana

Vaše navike po pitanju ishrane su uglavnom dobre u ovom periodu – ali užurbani tempo života I nervoza mogu uticati na vaše varenje. Koristite lako svarljive namirnice I uzimajte količinski manje obroke.

Ljubav

Talasi nervoze mogu biti prisutni u prvom delu sedmice. Bilo da se oni vezuju za neke druge aspekte vašeg života (posao, prijatelje, porodicu) ili baš za odnos sa partnerom – svakako se potrudite da ne unose negativnu energiju između vas dvoje. Sve možete pozitivno rešiti I ne dozvoliti da se situacija intenzivira. U danima vikenda budite inicijator za lepa dešavanja I aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodne Device – ljubav je svakako na dnevnom redu ovih dana. Pogotovo je vikend izuzetno povoljan I lako može označiti početak jedne stabilne emotivne priče. Ili makar značajnog novog poznanstva.

Posao

Izuzetno dobra nedelja za zaradu, ali I za stabilizaciju u finansijskom sektoru. Generalno gledano – u dužem ste vremenskom periodu koji će povoljno uticati na vaše finansije. Što se poslovnog sektora tiče – povoljan je period za dogovore, ali I za poslovna putovanja. Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu učvrstiti odnose, ali I dobiti nov I isplativ projekat. Ne žurite u poslu – pažljivo razmotrite svaku informaciju, predlog ili dogovor. Ne zatrpavajte se obavezama, pravilno organizujte svoje vreme.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Moguće su I kratkotrajne, ali intenzivne viroze.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


Mesečni horoskop za JANUAR
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>