Region

Svet

Smrt Andrijane Lazić je sumnjiva! Treba ispitati drugarice!

Smrt Andrijane Lazić je sumnjiva, kaže kriminolog Ratomir Antonović i dodaje da treba ispitati njene drugarice! Tamo su viši spratovi obezbeđeni, ne možete vi da otvorite prozor tek tako, navodi on.

Smrt Andrijane Lazić je sumnjiva! Treba ispitati drugarice! Foto: Facebook





Kriminolog Ratomir Antonović, iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu - DBA, uključio se uživo u jutarnji program televizije Pink, gde je sa voditeljkom i reporterom razgovarao o tragediji koja je zadesila porodicu Lazić iz Bijeljine. 


Pevačica Andrijana Lazić je stradala 10. januara padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, a reporter je upitao kriminologa kako je moglo da dođe do ovakve tragedije:




"Zaista velika tragedija, saučešće porodici. Ne možemo da zaključimo da se radi o depresivnoj ili anksioznoj osobi, da bi mogao taj događaj da se podvede kao namerno skakanje. Istraga mora da bude usmerena ka samom Dubaiju, sa kim je bila u tom momentu. Da li je imala neku svađu, koja bi mogla da bude okidač. Na osnovu njenog profila ličnosti, vidimo da je bila vedra, uspešna devojka i fine, uzorne porodice... Radi se o devojci koja mogla još mnogo toga da da, svojoj zemlji i regionu, zaista velika tragedija." - rekao je kriminolog.








"Izveštaj je jako štur, to je rekao otac, da je dobio izveštaj da je reč o nesrećnom slučaju. Kao i da su drugarice njene u trenutku same nesreće spavale." - dodao je reporter.


"Ja bih tu otvorio oči. To je događaj koji ne bi mogao da prođe tako neopaženo. Tamo su viši spratovi obezbeđeni, ne možete vi da otvorite prozor tek tako. Drugačiji je sistem. Ne može kao kod nas bez poteškoća. Istraga mora odatle da krene. Ali nažalost, i ranije smo dobijali šture izveštaje kad neko naš strada u inostranstvu. 

Ovo će sigurno biti zatvoreno kao nesrećan događaj, kao samoubistvo. Bojim se da će biti kraj, a da se neće saznati istina." - smatra kriminolog.

- Da li ćemo dobiti izjave njenih drugarica? Gde su te drugarice? - pitala je voditeljka









"Treba od drugarica krenuti istragu, Jovana je to divno zaključila, svaki pravnik bi kreno od toga. Da se ispitaju te devojke, da vidim šta će da nam kažu. Nije bitno šta se desilo u samom momentu, nego neposredno pre." - dodao je kriminolog.

"Treba da se ispita i da li je devojka imala neprijatelje. Pad sa 24. sprata je dosta sumnjim." - dodala je voditeljka.



Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Andrijana će biti sahranjena danas u rodnoj Bijeljini.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>