Region

Svet

Sestru Džeja Ramadanovskog godinama tražili! Sestrić naručio njeno ubistvo!

Jezivi detalji tragedije koja je obeležila život popularnog pevača! Sestru Džeja Ramadanovskog, Šeherezadu, godinu dana tražili! Sestrić je naručio njeno ubistvo, a sve zbog novca!

Sestru Džeja Ramadanovskog godinama tražili! Sestrić naručio njeno ubistvo! Screenshoot/Instagram






Džejev put započeo je u velikoj romskoj porodici u srcu Beograda, na Dorćolu, 1965. godine. Još u detinjstvu se suočio s izazovima nakon razvoda roditelja i odlaska oca u Austriju. 

Nakon neuspelog školskog perioda, vratio se u Beograd i delio dom s bakom, dok mu je majka živela nekoliko kuća dalje. To je bilo vreme kada je počeo da izmiče kontroli, bežeći od kuće, igrajući klikere i na kraju završavajući u svetu džeparenja.

Uprkos majčinim naporima da ga usmeri, Džej je nastavio stvarati probleme, što je rezultiralo intervencijom socijalne službe koja ga je "preodgajala" u domu za maloletnike. Međutim, ni tamo nije našao svoje mesto, redovno bežeći iz različitih domova, s najdužim boravkom u Domu "Vasa Stajić" na Voždovcu. 


Najbolniji, tragični trenutak u Džejevom životu dogodio se 2003. godine kada je njegova rođena sestra Šeherezada nestala u Crnoj Gori. 







Godinu dana kasnije, pronađeno je telo pevačeve sestre, a šokantna činjenica je bila da je naručitelj ubistva bio Džejev sestrić, sin njegove najstarije sestre. Džej Ramadanovski je bio taj koji je prepoznao telo svoje sestre, preuzimajući na sebe ogroman emotivni i psihički teret. 


Ovaj tragični događaj ostavio je dubok trag u životu Džeja Ramadanovskog, kao i među javnošću koja je bila zgrožena ovom porodičnom tragedijom. Džej je hrabro delio detalje o misterioznom nestanku i kasnijem pronalasku svoje sestre, ostavljajući snažan utisak na mnoge.




"Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog leta u avgustu, kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula ka Beogradu. Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo." - pričao je Džej svojevremeno.








"Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio, rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd.


Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je sigurno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zasedu. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udario ju je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili." - ispričao je tada Džej Ramadanovski.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>