Region

Svet

Preminuo Dragutin Dimitrijević Guta, učesnik šoua Nikad nije kasno!

Preminuo Dragutin Dimitrijević Guta, nekadašnji učesnik šoua "Nikad nije kasno"! Prijatelji i kolege se opraštaju od Gute!

Preminuo Dragutin Dimitrijević Guta, učesnik šoua Nikad nije kasno! Screenshoot/Youtube



 

Nekadašnji učesnik muzičkog šoua "Nikad nije kasno" Dragutin Dimitrijević Guta iz Beograda iznenada je preminuo u 59. godini nakon kratke i teške bolesti.

Gutino zdravstveno stanje se naglo pogoršalo nakon što je izgubio brata, što je dovelo do njegove iznenadne smrti u 59. godini nakon kratke i teške bolesti. Ovaj nekadašnji učesnik muzičkog šoua "Nikad nije kasno" ostavio je dubok trag među pevačima i saborcima iz takmičenja, stigavši čak do polufinala.
 


Dragutin se lavovski borio protiv bolesti, ali nažalost, bolest je bila jača. Tokom učešća u šouu, Guta je svojim šalama i humorom osvajao simpatije publike, često ističući svoje stavove o oblačenju na sceni i poštovanju prema publici. Njegova iskrenost i duhovitost su ga učinili omiljenim među takmičarima.








Guta je tokom svoje bogate karijere imao priliku da sarađuje sa velikim umetnicima, ali poseban utisak na njega ostavila je Maja Odžaklijevska. Rođen u Beogradu 1965. godine, potekao je iz muzičke porodice i već od najranijeg detinjstva bio je zaljubljenik u harmoniku. Nakon završene Muzičke gimnazije, zaposlio se u orkestru policije, gde je proveo godine radeći i negujući svoj muzički talenat, piše Republika.

Interesantno je da je jedan od razloga zašto Guta nije ranije učestvovao u takmičenju bio taj što policijski službenici ne smeju da se eksponiraju u javnosti, što je otkrio tada Žika Jakšić. Međutim, Guta je ipak odlučio da pokaže svoj "dar" široj publici i prijavio se za "Nikad nije kasno" samo dve godine pred penziju, osvajajući simpatije milionskog auditorijuma.


Gutin odlazak ostavlja prazninu među njegovim bliskim ljudima i saradnicima, ali njegova muzika i duh će zauvek ostati u sećanju mnogih.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>