Region

Svet

Rada Manojlović: Na nastupima se posebno nešto otkači i u meni!

Pevačica Rada Manojlović u jednom intervjuu otkrila da joj je Marina Tucaković davne 2010. godine prorekla sudbinu. Na nastupima se posebno nešto otkači i u meni ali i u ljudima, kaže ona.

Rada Manojlović: Na nastupima se posebno nešto otkači i u meni! Screenshoot/Instagram





Za Radine nastupe tvrde da su pravo ludilo, oni koji su imali priliku da je uživo sluđaju kažu da im je to najbolji provod u životu. Manojlovićeva potpuno osvaja svojom energijom, a evo šta kaže o tome:


"Na nastupima se posebno nešto otkači i u meni i u ljudima. Pogotovo su Nove godine kod mene poznate po tome što smo svi na stolicama, na stolovima, nema pravila, niko se ne stidi ničega. Totalno smo oslobođeni od razmišljanja o tome kako se ponašamo i šta drugi misle o nama." - kaže Rada Manojlović pa se osvrće na konstataciju "da je u pitanju žurka na kojoj se visi sa lustera":









"Ako izdrži luster, bukvalno. Samo što se još nismo okačili na to. Ali ljuljaju se stolovi, da. Doći ćeš nekad na neku reprizu pa ćeš da vidiš. Kako god, može i kamera da zabeleži, ali moram da ti kažem da mi je Marina Tucaković prorekla sudbinu 2010. godine „Mešaj, mešaj mala, penji se na sto“, tako da to je to, ne znam, ona mi žena zacrtala." - ispričala je Rada Manojlović za Grand.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.


Čitajte nas na Google vestima
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>