Style

Ljubav

Horoskop za kraj godine predviđa za 4 znaka susrete sa bivšim ljubavima!

Horoskop za kraj godine predviđa za 4 znaka zodijaka susrete sa bivšim ljubavima!  Trebalo bi da budu otvoreni za nove početke i da pruže šansu starim ljubavima, jer su veliki izgledi da će novi početak biti uspešan...

Horoskop za kraj godine predviđa za 4 znaka susrete sa bivšim ljubavima! Svet Plus




Bik
Neočekivani susret, poruka ili poziv mogu da vrate staru strast u vaš život, posebno ako se radi o osobi sa kojom vas deli malo veća razlika u godinama. Mogućnost za obnovu veze je na pomolu, a samo od vas zavisi da li ćete nekadašnjoj ljubavi dati novu šansu ili ne. Budite pažljivi i otvoreni za razgovor, jer planetarni aspekti najavljuju da bi ovoga puta veza mogla da uspe. Mnoge Bikove će bivša ljubav zamoliti za oproštaj zbog neprimerenih postupaka u prošlosti.




Rak
Emotivni susret sa osobom koja vam je nekada mnogo značila poremetiće vam planove koje ste napravili za praznike, pogotovo ako ste u ovom trenutku slobodni. Vi ste navikli da opraštate ljudima, ali sada niste sasvim sigurni da li bi trebalo da pređete preko nekih stvari koje vam je priredila osoba iz ljubavne prošlosti.


Mnogi Rakovi će, neuobičajeno za njih, pristati na avanturu sa bivšom ljubavi, ali ne i na obnovu veze, jer strahuju da bi opet mogli da dožive razočaranje. Kako se emotivna priča bude “zakotrljala”, tako ćete i vi gurnuti “u ćošak” svoje stare strahove i prepustiti se ljubavnoj čaroliji.

 

Savršena, starinska ruska salata! (RECEPT)









Škorpija
Osoba koja vam je nekada mnogo značila, a sa kojom niste uspeli da realizujete ljubavnu vezu na duže staze, već duže vreme razmišlja o vama i ovih dana će se potruditi da obnovi kontakt. Bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne, izvesno je da ćete poželeti da se vidite sa njom u ime starih dobrih vremena. Taj, naizgled neobavezan susret mogao bi da vam donese u život iskru strasti kakvu odavno niste osetili.

Okolnosti bi donekle mogle da budu prepreka u obnovi ljubavne veze, pa će neke Škorpije morati da skrivaju da su se zaljubile ili će se u početku odlučiti za tajnu vezu. Ali, prepreke neće biti dugog veka. Za vas je najizvesnije da će vam nekadašnja ljubav ponovo postati “druga polovina” i bićete spremni da platite cenu takve odluke.





Ribe
U poslednje vreme mnoge Ribe imaju neobične snove u kojima im se pojavljuju osobe iz prošlosti. Izoštrena intuicija šapuće da ti snovi nisu slučajni i da neko ko vam je mnogo značio takođe misli na vas. Zato se i nećete začuditi ako u pretprazničnoj gužvi negde “naletite” na bivšu ljubav i spontano odete na piće; vi već znate da je Univerzum “ugovorio” taj susret.


Nemojte rigidno odbacivati mogućnost da obnovite nekadašnju vezu. Ljudi se menjaju, sazrevaju, uče na svojim greškama… Iako vam je srce bilo ranjeno, dajte mu šansu da zaceli. Neko će dati sve od sebe da ponovo budete srećni u ljubavi.

 

Godišnji horoskop 2024 Ovan: Sklonost ka tajnim ljubavnim vezama!

 

Mesečni horoskop za januar mesec 2024. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>