Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 20. novembra do 26. novembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Ovan ove nedelje može imati utisak da mu okolnosti ne idu na ruku, Rak mora da pazi na zdravlje, Devica će imati dobre finansijske rezultate. Pogledajte prvi deo horoskop za ovu nedelju:



OVAN

Evo par saveta za tebe ove nedelje. Kad je hrana u pitanju, pazi malo na unos kalorija i masti, i probaj da se suzdržiš od previše začina. Sladolede i ljutu hranu ostavi za neki drugi put, barem dok ne prođe ova nedelja.

Ljubav:

Kad je ljubav u pitanju, ništa spektakularno se ne dešava. Ako već imaš dobar odnos sa partnerom, nastavi u istom ritmu. Ako ima nekih problema, neće se mnogo promeniti. Jedina razlika je što ćeš ti biti malo više opterećen obavezama, pa će biti teže naći vreme za partnera. Ako si slobodan, očekuj zanimljive razgovore sa osobom koja ti se dopada.


Posao:

Što se posla tiče, očekuju te zahtevne obaveze ove nedelje. Možeš imati osećaj da ti trenutne okolnosti ne idu na ruku i da imaš problema sa nadređenima. Ipak, saradnja sa kolegama i dalje ide dobro, i finansijski si stabilniji.

Zdravlje:

Za zdravlje, pazi na kičmu, zglobove, i reumatske bolove ako si stariji. Ako si mlađi, obrati pažnju na glavobolje i umor.






BIK

Što se hrane tiče, očekuje te jak apetit ove nedelje, posebno za mesom i mesnim prerađevinama. Moguće su stomačne tegobe ili problemi sa varenjem pred kraj nedelje.

Ljubav 

Kad je ljubav u pitanju, ova nedelja može biti izazovna, posebno ako već imaš nekih problema u vezi. Ako je sve u redu, odličan je trenutak da se kao par pokrenete, otputujete, ili se više družite. Ako si slobodan, otvoren si za druženje i nova poznanstva.

Posao:

Posao može biti izazovan, ali se dobro snalaziš u okolnostima. Komunikacija sa saradnicima je dobra, i možeš očekivati finansijsku stabilnost.

Za zdravlje, trenutno si dobro.






BLIZANCI

Što se hrane tiče, kod nekih od vas mogući su problemi sa varenjem, dok bi drugi mogli više da se okrenu povrću. Preporučuju se kupus, spanać, paradajz, cvekla, i šargarepa.

Ljubav:

U ljubavi, partner može biti u zahtevnijem periodu, sa puno obaveza koje mu oduzimaju vreme. Trudi se da se prilagodiš i da iskoristite svaki trenutak zajedno. Ako si slobodan, moguće je novo poznanstvo koje će biti uzbudljivo.


Posao:

Kad je posao u pitanju, dobro se organizuješ, ali može doći do nesuglasica sa saradnicima. Ipak, očekuju te dogovori i rešenja.

Za zdravlje, mogući su mali problemi sa stomakom, i sklonost prehladama.

Svi recepti na jednom mestu OVDE.








RAK

Što se hrane tiče, pazi na kvalitet namirnica i izbegavaj neispravne. Integralni hleb, ovsene pahuljice, pirinač, i citrusi mogu ti pomoći.


Ljubav:

U ljubavi, može biti izazovno usaglasiti obaveze i raspoloženja, ali vikend će doneti popravak. Ako si slobodan, više uživaj u društvu prijatelja.

Posao:

Što se posla tiče, ulaziš u period sa više obaveza i odgovornosti. Mogući su problemi sa saradnicima, ali će se rešiti do kraja nedelje.

Za zdravlje, pazi na stomak i moguće prehlade.




LAV

Što se hrane tiče, uživaš u dobrom zalogaju, ali pazi na unos da ne bi imao problema sa pritiskom ili varenjem.


Ljubav:

Kad je ljubav u pitanju, period je bio zahtevan, ali dolazi promena. Energija koja ti sada dolazi može unaprediti emotivne odnose. Ako si slobodan, ulaziš u interesantan period.


Posao:

Posao može doneti pomake, ali može biti i izazova. Ipak, ulaziš u fazu gde ćeš brže rešavati sve. Komunikacija i dogovori su dobri.

Za zdravlje, stariji pripadnici znaka su u nešto nepovoljnijoj fazi.




DEVICA

Što se hrane tiče, možeš imati osećaj težine i problema sa varenjem. Pokušaj sa manjim obrocima i više kretanja da "probudiš" želudac.

Ljubav:

U ljubavi, parovi će imati izazovnu nedelju. Potrebno je obostrano interesovanje da se održi odnos. Slobodne Device će uživati u komunikaciji sa suprotnim polom.


Posao:

Posao može doneti zahtevne situacije, ali ćeš se dobro nositi sa njima. Komunikacija sa saradnicima je ključna, a mogući su i finansijski rezultati.

Za zdravlje, obrati pažnju na probleme sa varenjem i moguće prehlade.


Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE
 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>