Style

Ljubav

Šta nam donosi nedeljni horoskop: Astro pregled od 13. do 19. novembra!

Šta nam donosi nedeljni horoskop, kakave to mudre odluke treba doneti i koje situacije nećemo moći da kontrolišemo... Astro pregled od 13. novembra do 19. novembra 2023. godine, za svaki dan u nedelji posebno.

Šta nam donosi nedeljni horoskop: Astro pregled od 13. do 19. novembra! Svet Plus






Ovu nedelju počinjemo sa vrlo intezivnim Mladim Mesecom u znaku Škorpije koji će nositi i opoziciju Sunca i R Urana. Ovo može biti ciklus suočavanja, neke eksplozije u nama koja će nam doneti i želju za nezavisnošću i većom slobodom i smelošću. 

Ovo može biti i nedelja kreativnih ideja, proslava, ali i izuzetne intuicije. Venera će se naći u lošem aspektu sa R Jupiterom pa bi trebalo malkice obratiti pažnju na finansije, ali i emocije, koje će ići putanjom od potpunog adrenalina, euforije do potpune potištenosti. Kao da očekivanja neće biti ispunjena sa našeg gledišta.Vikend je veoma intezivan uz konjukciju Sunca i Marsa što daje energiju, volju, hrabrost, i neko budjenje.



Ponedeljak, 13. novembar


Mlad Mesec na snazi od 10:30. Sunce i Mesec u konjukciji na 20 stepenu znaka Škorpije. Mlad Mesec dolazi u opoziciji sa retrogradnim Uranom, kao i Sunce što od početka ove nedelje može doneti naglo budjenje prepuno izazova, iskušenja, impulsivnih izjava i reakcija, ali i agresivnosti. Biće potrebno mnogo strpljenja, fleksibilnosti i brojanja do 100 pod ovom fazom. Može dolaziti do neplaniranih obaveza, pojačanog stresa mnogo većeg nego što ste navikli, ali osećanja neke prolazne panike, histerije, straha i pomešanih osećanja.Pošto je Mlad Mesec uvek dobar znak za nov početak, ipak on može iako iz ljutnje da okrenete nov list, menjate navike, poslovne aktivnosti ili probate nešto novo, može nositi i neki vid smelosti i rizika.


Tokom cele ove nedelje imamo povećane povrede i agresivnost, a ako osećate pritisak, vrlo bi bilo dobro vežbati, šetati, kretati se, voleti. Iz nekog buntovnog ponašanja se mogu stvoriti problemi, a opet i nešto menjati. Univerzum traži ipak mudrije odluke od početka nedelje, jer pojačana ekcentričnost ma koliko da ste u pravu, može doneti lične neprijatnosti. Mogući nagli susreti, jaka fizička privlačnost, situacije koje ne možemo kontrolisati. Ovo će posebno osetiti Škorpije, Jarčevi, ali i Vodolije, Lavovi i Rakovi.

Sunce, Mesec, ali i Mars su u opoziciji sa R Uranom i mogu podsticati ljutnju i destrukciju.Mogu vas uznemiravati sitnice, ili možete osećati da ste pod velikim pritiskom.Eksplozivni ispadi, ali i prevelika osetljivost može veoma negativno uticati na nervni sistem. Vreme od 18:22 kada Mesec napravi trigon sa R Neptunom može biti smirujuće, telepatsko, skladnije, toplije i doneti smirenje. Ali se nemojte iznenaditi da ovaj aspekt pokrene neki vid provokacija u svakodnevnici i da je jako važno da ne reagujete brzopleto! Na kolektivnom nivou u povećanju veći zemljotresi, vulkani, eksplozije, intezivnija bombardovanja, osvete. Mesec u znaku Škorpije pojačava tajne, skrivene ljubavi, jake afere ali i ambicije.








Utorak, 14.novembar


Mesec prelazi u vatreni znak Strelac u ranim jutarnjim časovima. Može pokrenuti veću veru, optimizam, neobične snove, manja psihološka opterećenja, ali ipak više optimizma. Njegova kvadratura sa Saturnom do 15h može uticati na malo usporenje, sklonost manjoj brizi, osetljivosti kostiju, stopala, kičme, ali i sklonosti da se neki planovi menjaju ili malo kasne. Ipak, konjukcija Mesec Merkur donosi sreću, dobre vesti, posete, dobro vreme za učenje, inostranstvo, kratkotrajna putovanja, sastanke i dogovore, u popodnevnim satima, dok sekstil sa Venerom i lakši emotivni dan, poklone, sitnije kupovine i opuštenost ipak do kraja dana.

Inkonjukcija Venere iz znaka Vage i R Jupitera od 14-17.11.može doneti neravnotežu u emocijama, u osećanju davanja i primanja emocija.Može dolaziti do nezadovoljstva ili pogrešne slike vašeg ljubavnog života.Možete osećati neki vid nepotrebne poniznosti ili strah od sramote.Emotivne ponude u raskoraku sa srcem.Ovaj aspekt savetuje na opreznost kroz ortačke poslove ili pravne poslove, pozajmice i slično.






Sreda, 15. novembar


Sekstil Merkura i Venere može nositi odlično vreme za posete, upoznavanja, sitnije kupovine, ispite, pregovore, posredništva, pravne sporove, ali pre svega kreativne i umetničke veštine. Mogućnost i povoljnih vesti izdaleka.

Inkonjukcija Merkura i R Jupitera nosi optimizam i bolju vedrinu, ali pokušajte da ne podcenjujte svoje vrednosti ili samopouzdanje! Čuvajte se manjih grešaka i nepotrebnih finansijskih troškova! Može doći do prolazne situacije u kojoj se možete osećati loše.Pokušajte da napravite balans izmedju ljubavi i karijere, ali sadašnjeg vremena i onog što želite.

Kasni večernji časovi zbog kvadrata Mesec/ R Neptun mogu doneti jak umor ili pojačanu lenjost, potištenost, nagle promene raspoloženja ili osetljivost.




Četvrtak, 16. novembar


Mesec prelazi u znak Jarac. Meteropatama i senzitivnijim osobama neće prijati baš nagle vremenske promene. U pojačanju osetljivost kostiju, zuba kože, organa za varenje. Mesec u praznom hodu do 21:30 pa može doneti usporenost, odlaganja nekih obaveza, zakašnjenja. Ipak, uticaj Meseca u Jarcu može doneti bolje strpljenje i organizaciju i veću odgovornost prema sebi/ drugima kako i zbog sekstila Meseca i vladaoca Saturna. Večernji časovi mogu doneti sreću, blagostanje, obnovu starih obaveza, emotivni mir, ili sreću preko prijatelja. Iako dan može delovati i pomalo melanholično, ipak može nositi moguće dobitke i da se završi uspešno.








 Petak, 17. novembar

Trigon Sunca i Marsa prema R Neptunu mogu pokrenuti neku lepu čaroliju, ljubav, srećne okolnosti, ali kreativne podsticaje, duhovnost i jaku emotivnu povezanost. Ovi aspekti će se osetiiti do kraja ove nedelje. Može motivisati druge ili imati mogućnost da nekom puno pomognete i osećate se ispunjeno. Slučajni susreti, ljubavni zanos, osećanje nežnosti i povezanosti, obostrane podrške može puno značiti. Ovi aspekti mogu pokrenuti veću želju kolektivno da se pomogne slabijima, ali i želju da se nešto promeni.  Pratite svoj osećaj, nećete pogrešiti. Mogućnost rešenja nečeg što vas je prilično mučilo u poslednjih mesec dana. Vera, ljubav, nada….

Večernji časovi mogu doneti iznenadjenja, pozitivne izlaske i druženja, ali nagle nove poslovne projekte i originalnost. Mesec će preko dana primati malo osetljiv odnos sa Venerom, pa može doneti i uvredljiv odnos sa ženama, ili poteškoću u odnosu na majke, žene u porodici, i izvesna neslaganja sa poslovnim okruženjem.









Subota, 18. novembar

Rani jutarnji časovi mogu nas vratiti u nekakvu nostalgiju i prošlost. Vreme do podneva malko usporenije i praćeno manjim brigama i strahovima. Obaveze mogu malo da se pomeraju. Konjukcija Sunca i Marsa u ranim jutarnjim časovima na fiksnoj zvezdi Agena ipak može uticati na energičnost, naglo samopouzdanje, odlično vreme za karijeru, strast i ljubav, čast i dostojanstvo. Ipak ovaj aspekt može pokrenuti i povrede, opekotine, prelome pa je bitno više misliti na svoje zdravlje.



Mesec prelazi u znak Vodolije od 12:25. Može nositi potrebu za prijateljima, druženjem, promenama i pokrenuti jednu novu energiju.








Nedelja, 19. novembar

Iako je nedelja za odmor i možemo se opustiti, ipak, ona može biti više nego produktivna za rad, učenje, bitne dogovore, hobije, prijatelje, pokretanje i nekih ličnih izazova i promena zbog srećnog aspekta Meseca, Venere i Merkura. Moguće dobre vesti, opuštena energija. Dobar dan za ulepšavanje ili neke bitne svečanosti. Povoljan dan za ljubav, darovanje, odlazak na mesta gde možete da se opustite. Kasni večernji časovi mogu pokrenuti kod osoba koje su već dugo ljute ili imaju problem, naglu svojeglavost, rizike, tuče, stres ili nagle prekide emotivnih odnosa.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.


Dnevni horoskop OVDE

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>