Region

Svet

Preminuli sin Mirka Kodića se poslednjih dana žalio na bolove!

Preminuli sin harmonikaša Mirka Kodića, poslednjih dana žalio se na bolove u glavi! Prijateljica Aleksandrove majke otkrila je nove detalje.

Preminuli sin Mirka Kodića se poslednjih dana žalio na bolove! Screenshoot/Instagram






Aleksandar Kodić, iznenada je preminuo u snu, a kako su domaći mediji preneli, njegovo beživotno telo pronađeno je u krevetu, u potpuno ukočenom stanju. Nakon tragične vesti prijatelji porodice su dolazili da izjave saučešće Aleksandrovoj majci, a jedna od njenih prijateljica ispričala je tužne detalje:


"Upravo sam išla da izjavim saučešće Jaci (Aleksandrovoj majci). Tragedija. Ona je žena van sebe od šoka. Na lekovima je, ne prestaje da plače. Aleksandar je tu živeo sa majkom u stanu, baba je preminula pre dve godine. Ništa se ne zna još šta se desilo i zbog čega je preminuo. 

Majka ga je našla mrtvog ujutru, nije mu bila spasa. Normalno je otišao da spava i više se nije probudio. Infarkt sigurno, sve više mladih tako ode. Rekla mi je da se žalio da ga boli glava poslednjih nekoliko dana, ali ko je mogao da pretpostavi da će se ovo desiti? Ovako nije bolovao, bio je zdrav i prav mladić. Vredan. Svi su ga u zgradi voleli. Ni Mirko nije ništa bolje, i on je čovek zanemeo od bola, od stresa je hitno hospitalizovan."



"Sahrana će biti najverovatnije u sredu, čeka se da se završi obdukcija. Od toga sve zavisi." - rekla je ona za "Kurir". 

 

Šeron Stoun lekari otužili da izmišlja bolest, a ona jedva preživela!










Kasnije se oglasila i Silvija, supruga Mirka Kodića, koja se zapravo javila na njegov telefon:


"Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi." - istakla je ona.




Podsetimo, sina Aleksandra harmonikaš je dobio u prvom braku. 

Sin Mirka Kodića svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Aleksandar je letnji odmor proveo na Crnogorskom primorju, uživajući, pa niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>