Ljubav

Style

Ljubavni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanc, Rak, Lav i Devica!

Ljubavni horoskop za novembar 2023. godine nekim znakovima Zodijaka donosi veselje i ozvaničenje veze, a neki će morati da nauče bolje da komuniciraju. Pogledajte šta su to astrolozi pripremili za vas ako ste Ovan, Bik, Blizanc, Rak, Lav ili Devica!

Ljubavni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanc, Rak, Lav i Devica! Svet Plus







Ovan


Kod Ovnova pozitiva! Važne stvari će se privesti kraju, a veze koje su bile na klimavim nogama, konačno će postati stabilnije i mirnije. Zbližavanje sa partnerom doneće mnogo lepih trenutaka i više vas neće razdvajati sporedne stvari ali ni ljudi koji su do sada imali uticaj na vašu vezu. Oni koji nisu ozvaničili svoju vezu prstenom ili bračnim zavetom, sada imaju velike šanse da to učine. Slobodni pripadnici znaka mogu se nadati novoj ljubavi i važno je da sam početak veze bude zasnovan na istini i poverenju. Oni koji budu muljali i govorili neistinu, neće održati vezu dugo.





Bik

Bikovi koji su u braku imaće veliku podršku partnera ali je mnogo važno da tu podršku ne iskoriste za neke druge stvari, sa kojima se partner nikako ne bi složio. Budite iskreni i otvoreni da bi stvari i na dalje funkcionisale kako treba. Slobodni pripadnici znaka u novembu mogu imati nesuglasice sa bivšim partnerom ili sa osobom iz prošlosti koja je i sada na neki način povezana sa njima.




Blizanci

Izazovi će obeležiti novembar mesec i tu morate biti pametni kako ne bi upadali u zamke. Posebno veliku pažnju moraju da obrate oni koji su u ozbiljnim vezama ili brakovima jer im greške neće biti oproštene. Slobodni Blizanci bi trebalo da malo više izlaze, druže se i daju sebi šansu da upoznaju nekog ko ima može biti jako važan u budućnosti.



Teško mršavite? Ovaj začin je spas za vas!









Rak

Kod Rakova će novembar biti obeležen nestrpljenjem, pa je preporuka horoskopa da vežbaju strpljenje, trebaće im. Malo narvoze, malo partnerovog nepoverenja i eto loše atmosfere. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se usredsrede na kuću - dom u ovom periodu i tu srede neke nazavršene stvari, a za ljubav će biti vremena.






Lav

Samo iskrenost i otvorenost može ojačati vašu vezu i preporuka astrologa je da na tome radite i tome se posvetite. Istina kakava god da je, uvek je bolja od laži, a vi to već vrlo dobro znate... Ako uspete u tome, čekaju vas divni trenuci sa voljenom osobom, a možda čak i neki korak napred ka venčanju. Slobodni Lavovi mogu tražiti dlaku u jajetu i niko im neće biti dovoljno dobar u ovom periodu.




Devica


Mnogi pripadnici znaka, kada je ljubav u pitanju, neće imati puno veolje jer su na neki način izgubili samopouzdanje i sada samo žele da se sklone u neki ugao. Oni koji su u bračnim vodama mirno će plivati u novembru ali bi na samom kraju meseca trebalo da malo više obrate pažnju na osećanja partnera jer može imati problem o kojem će teško pričati.


Drugi deo HOROSKOPA pročitajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>