Region

Svet

Ceca Ražnatović od Veljka očekuje pobedu, a evo šta kaže o Anastasijinoj svadbi!

Svetlana Ceca Ražnatović od svog sina Veljka očekuje pobedu u meču koji sledi, a evo šta kaže o Anastasijinoj i Gudeljevoj svadbi!

Ceca Ražnatović od Veljka očekuje pobedu, a evo šta kaže o Anastasijinoj svadbi! Screenshoot/Instagram





Kako se već uveliko priča o svadbenom veselju, novinar je Ceci rekao kako "uzbuđenje zbog svadbe sigurno raste", a ona je odgovorila u svom maniru:


"Prestanite da pričate o svadbi! Kakva svadba kada ja nisam obaveštena o svadbi?! "- rekla je Ceca pa na pitanje da li to znači da se datum još uvek ne zna, odgovorila:


"Ne, naravno. Ne zna se još uvek kada će biti organizovana, videćemo."








Cecin sin Veljko, 22. septembra u Jagodini ima boks meč, a pevačica kaže da očekuje pobedu:


"Očekujem pobedu. Veoma se dugo sprema za to, naporni su mu treninzi. Ulaže maksimalno sebe u taj sport i očekujem da će pobediti. Ja sam naravno navijač ali i majka navijač. Ja nikad ne mogu da budem mirna i da posmatram meč. 

Mi umremo, živimo, umremo, živimo, i tako dok traje meč. Preživela sam i do sada, preživeću i ovo. Šta da se radi, takav je život..."
- iskrena je Ceca Ražnatović.

 

Hit nijansa za nadolazeće jesen i zimu poželjna je u svim svojim varijantama!










Snimanje nove sezone "Zvezde Granda", Svetlana Ražnatović kaže:


"I za nas, članove žirija je sve novo. Juče smo uradili jednu emisiju i bilo nam je zabavno, novo i drugačije. Promene svima prijaju, tako da videćemo, ja se nadam da će se i publici dopasti. 








Ne mogu ništa unapred da vam kažem, to je sve stvar trenutka. Mi se ni oko čega ne dogovaramo, sve reakcije su spontane. I kako se dese tako ih produkcija emituje."
- ispričala je Ceca za Grandonline.
 

Kako najbolje ukloniti bubuljice i mitesere sa lica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>