Style

Ljubav

Hit nijansa za nadolazeće jesen i zimu poželjna je u svim svojim varijantama!

Skorašnja Nedelja mode u Kopenhagenu najavila je koja će boja dominirati u narednim mesecima. Hit nijansa za nadolazeće jesen i zimu poželjna je u svim svojim varijantama!

Hit nijansa za nadolazeće jesen i zimu poželjna je u svim svojim varijantama! Instagram/hoskelsa





Neutralne nijanse poput bež, crne, sive ili tamnoplave uvek su popularne, a žene iz Skandinavije uspešno ih integrišu u svoj modni stil s velikim stilom. Takođe su pokazale da čak i takva "obična" boja kao što je smeđa može biti izuzetno moderna.




Tražena nijansa za nadolazeću jesen i zimu dolazi u svim svojim varijacijama: od tople čokoladno smeđe, preko nijanse lešnika, pa sve do efektne kombinacije smeđe i mišje sive.

Savršena neutralna paleta sada je obogaćena luksuznom smeđom bojom.







Bez obzira na vašu omiljenu varijaciju, lepota ove boje leži u njenom bezvremenskom i izuzetno elegantnom karakteru. Na primer, čokoladno - smeđa je savršen izbor za jesen, što je čini izvrsnom zamenom za crnu.


Ova elegantna nijansa izgleda fantastično i u monohromatskim varijacijama, ali takođe se može kombinovati sa drugim bojama.








Na primer, nežna ružičasta, zelena i različite nijanse plave, kao što su kraljevsko plava ili svetloplava, sjajno se slažu sa smeđom.

Ako želite da osvežite svoj izgled ovog jeseni, ne možete pogrešiti ako izaberete smeđu boju.
 

Savremenim odnosima nedostaje zdrav razum! Navikli smo da je laganje normalno!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>