Region

Svet

Oglasila se Severina nakon što je izgoreo auto njenog gitariste! (VIDEO)

Oglasila se Severina nakon što je izgoreo auto njenog gitariste Ivana Pešuta, na autoputu A1 između čvora Karlovac i čvora Jastrebarsko u smeru ka Zagrebu.

Oglasila se Severina nakon što je izgoreo auto njenog gitariste! (VIDEO) Screenshoot/Instagram







Na autoputu, Ivanov automobi je počeo da gori, a da on to nije primerio. Srećom, jedan čovek vozeći kamion je to ugledao i počeo je panično da trubi kako bi skrenuo pažnju Ivanu da odmah stane.




"Želim da se od srca zahvalim svima koji su stali da pomognu, iako se sve desilo za dva minuta. Nekoliko ljudi je izašlo sa aparatima za gašenje požara, ali je bilo bezbednije samo da se udalje. Veliko hvala članovima Hrvatskog vojnog orkestra i interventnim policajcima koji su se našli u prolazu i ponudili pomoć." - napisao je Ivan i dodao:







"Ogromno hvala vatrogascima, HAC-u, a najviše vozaču kamiona koji je vatru ispod auta video pre nas, seo na trubu da shvatimo da nešto ne valja, te kamionom omogućio da pređem na desnu stranu i probam stati s vozilom koje u tom trenutku više nije imalo kočnice. Glava je na ramenima... Idemo dalje."



Oglasila se i Severina:


"Ovo je tvoj drugi rođendan, svi slavimo što ti se ništa nije dogodilo." - napisala mu je Severina na Instagramu, a video snimak pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>