Region

Svet

U Splitu uhapšen glumac Sergej Trifunović!

Građani su zvali policiju jer im je zasmetalo što je njegov ljubimac "bez nadzora". U Splitu je uhapšen glumac Sergej Trifunović jer je svog psa vodio bez povodnika 

U Splitu uhapšen glumac Sergej Trifunović! Screenshoot/Instagram





Građani su pozvali policiju zbog neobičnog događaja koji se odvijao u njihovom kraju. Naime, poznati glumac Sergej Trifunović je šetao svog psa, ovčara i igrao se s njim, ali bez ikakvog povodnika. Brzo nakon što su građani alarmirali policiju, patrola je stigla na lice mesta.

Trifunović je bio duboko zaokupljen igrom sa svojim psom, ne shvatajući ozbiljnost situacije. Policija je smatrala da je držanje psa bez povodnika suprotno propisima i da predstavlja potencijalnu opasnost za druge građane i pse.

Kada su policajci pristupili Trifunoviću i uputili mu upozorenje, situacija je brzo eskalirala. Glumac je postao veoma uzrujan i počeo je da vređa policajce, ne birajući reči. Osim što je odbijao da se pridržava zakona, Trifunović je svojim ponašanjem omalovažavao i vređao policijske službenike- navodi Jutarnji.







Kako bi očuvali red i sigurnost, policija je bila prinuđena da preduzme dalje korake. Sergej Trifunović je priveden zbog nepoštovanja zakona o kontroli pasa i vređanja policijskih službenika. 

Ovaj incident nas podseća da su zakoni tu kako bi se svi građani pridržavali istih, bez obzira na njihovu popularnost ili status.

Nemački ovčar je jako pametan pas, konkretno Sergejev ljubimac je jako miroljubiv i živi sa dve mačke, kako Sergej i sam kaže u video klipu OVDE.




Nemački ovčar je izuzetna rasa pasa koja se često koristi kao radni pas, ali je takođe popularan kao kućni ljubimac zbog svojih mnogobrojnih pozitivnih karakteristika.







Evo nekoliko ključnih karakteristika Nemačkog ovčara:

Inteligencija: Nemački ovčari spadaju među najpametnije rase pasa. Brzo uče nove komande i zadatke, što ih čini odličnim za obuku.

Poslušnost: Ovi psi su veoma poslušni i žele da zadovolje svoje vlasnike. Radiće sa vama kao partneri u treningu.

Lojalnost: Nemački ovčari su izuzetno odani svojim vlasnicima i često formiraju duboke emotivne veze sa njima.

Zaštita: Poznati su kao izvrsni čuvari i zaštitnici svoje porodice. Instinktivno će braniti svoj teritorij i ljude koje vole.

Fizička izdržljivost: Nemački ovčari su srednje veliki psi sa snažnim telom i imaju izvanrednu izdržljivost. Ovo ih čini odličnim za sportske aktivnosti poput agilitija, trčanja ili planinarenja.

Radni pas: Nemački ovčari su često korišćeni kao radni psi, posebno u policijskim i vojnim službama. Imaju izvanredan njuh i sposobnost za praćenje, potragu i spašavanje.

Društvenost: Ovi psi vole da budu uključeni u porodične aktivnosti i ne vole da budu ostavljeni sami. Traže društvo i pažnju svojih vlasnika.

Dlaka i nega: Nemački ovčar ima dugu, gustu dlaku koja zahteva redovnu negu. Periodično četkanje je neophodno kako bi se održao sjaj njihove dlake.

Zdravlje: Ovo su generalno zdravi psi, ali su podložni određenim naslednim bolestima kao što su displazija kukova i lakta. Redovne veterinarske posete su važne za očuvanje njihovog zdravlja.

Energija: Nemački ovčari su energični psi i zahtevaju redovnu fizičku aktivnost kako bi bili srećni. Dugotrajne šetnje i igre su im neophodne.


Ove karakteristike Nemačkog ovčara čine ih izuzetnim kućnim ljubimcima za aktivne porodice i vlasnike koji su spremni da se posvete njihovoj obuci i brizi.
 

Numerologija i magičan datum 9. 9. 2023. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>