Region

Svet

Desingericina supruga se oglasila! Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina!

Desingericina supruga Nevena se oglasila nakon svih skandala! Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina! Istina je da sam bila u rijalitiju...

Desingericina supruga se oglasila! Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina! Screenshoot/Instagram






Reper Dragomir Despić, poznat kao Desingerica, već dugo intrigira javnost svojim kontroverznim potezima. Međutim, najnoviji skandal koji ga prati je navodna veza s poznatom rijaliti učesnicom Majom Marinković.



Svi su se zapitali kako na ovo reaguje njegova supruga Nevena, s kojom ima predivnu ćerku. Nevena je konačno odlučila progovoriti za medije, otkrivajući do sada tajne detalje svog braka i njihovog odnosa:


"Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija." - rekla je Nevena za Alo!

"Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje." - rekla je Nevena, pa se osvrnula na odnos sa Gastozom, koji je tada sve činio kako bi je osvojio.

"Ne znam da li bih mogla da kažem da me je Gastoz muvao, on je samo istakao kako voli devojke sa kovrdžavom kosom." - objasnila je ona.
 

Prva pomoć za hitne slučajeve! Pritisnite ovu tačku da eliminišete bol!







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>