Region

Svet

Darko Lazić ponovo u problemu zbog Miljane Kulić!

Pevač Darko Lazić ponovo u problemu zbog Miljane Kulić, kako mediji prenose, ona šalje poruke Darkovoj supruzi kako bi sprečila svadbu.

Darko Lazić ponovo u problemu zbog Miljane Kulić! Screenshoot/Instagram




Kulićeva više nije u vezi sa Nenadom Macanoviće Bebicom, a kako kaže prebolela je i Zolu, pa se sada ponovo fokusirala na pevača Darka Lazića, kako piše Svet.


Miljana navodno želi da spreči svadbu Darka Lazića i Kaće:



"Kaća se ne obazire na te gluposti, navikla je, ali poruke koje zovu zajedničku fotografiju, na kojoj ga joj stižu su baš bolesne. U jednoj od njih grli, pa napisala "Moj najdraži". To što se Darko Lazić uveliko priprema za svadbeno veselje u Brestaču, gde će 30. avgusta sa prijateljima proslaviti brak koji je već sklopio sa Katarinom,  Miljani izgleda ni malo ne smeta."- kaže izvor.



"Miljana Kulić je godinama bila zaljubljena u Darka, verujem da je i dalje. Njega je uhodila, slala mu poruke, dolazila mu ispred kuće u Brestaču, on joj je bolna tačka godinama. 

Visila je ispred kapije, dozivala ga, ljudi nisu mogli da žive od nje. Tada je Darko podigao ogradu visoku tri metra. Sad se grdno prevario što joj je odgovorio na video poziv i popričao s njom, jer od tada mu stalno zvoni telefon i stižu njene poruke jer od taga mu stalno zvoni telefoni stižu njene poruke. 









Kaći, njegovoj supruzi, sa lažnih brojeva, Miljana šalje svakakve izmišljotine. Ubeđena sam da to radi jer hoće da spreči svadbu. Kaća se ne obazire na gluposti, navikla je, ali poruke koje stižu su baš bolesne. U jednoj od njih piše kako ju je Darko prevario sa Miljanom. 

Da li se sećate da je Miljana slavila kada je raskinuo sa Marinom. Došla je u klub na njegov nastup pa objavila: Postigla sam i bila tvoja. Don Laziću, idi sad i budi sam". 


Jasno je da je aludirala da je bila sa Darkom, a to je glupost. I sad te gadosti šalje Kaći" - tvrdi za Svet izvor blizak Darku Laziću i Kaći.

 

Prepoznajte urokljive oči! Narod još uvek veruje u njihovu moć!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>