Region

Svet

Marija Vicković je prava misterija! Ranije su je optuživali da je rasturila brak jednom glumcu!

Glumica Marija Vicković koju trenutno gledamo u seriji "Radio Mileva" je prava misterija, a ranije su je optuživali da je rasturila brak jednom poznatom glumcu!

Marija Vicković je prava misterija! Ranije su je optuživali da je rasturila brak jednom glumcu! Screenshoot/Instagram





O privatnom životu Marije Vicković malo se zna, a ono što se ranije šušakalo je da je rasturila brak našem poznatom glumcu.


Naime, ona je označena kao krivac za razlaz Branislava Lečića i Nine Radulović. kako je Story tada pisao Lečić i Marija Vicković bili su viđeni zajedno u Oslu, gde su radili na jednom projektu. Njihove zajedničke fotografije preplavile su internet.

Mnogi su tada komentarisali da su kolege otpočele romansu. Do dana današnjeg to nije dokazano niti postoje čvrsti dokazi, osim spekulacija, da se među njima išta dogodilo.



"Svi danas imamo društvene mreže na kojima objavljujemo razne fotografije koje pokreću razne priče. To je prosto nešto što mora da vas prati, bili vi u nečemu ili ne. Bilo kakvo negiranje na ovu temu samo je trošenje moje energije koju usmeravam na druge stvari" - objasnila je tada Marija.







Marija Vicković je priznala da je u jednom trenutku čak mislila da gluma nije za nju. Ranije je za crnogorski magazin "Monitor" ispričala i o svojim postdiplomskim studijama glume na Li Strazberg akademiji, kao i ulozi koju je dobila u Americi:

"U jednom trenutku u Beogradu nisam imala ponuda. Nije to bila nekakva velika pauza, više je bilo nestrpljenje. Želela sam da odem negde, da vidim i osetim nešto drugo. Malo sam se tada i zasitila ljudi, a i posla. Htela sam da vidim kako je u Njujorku. Čak sam pomišljala, ako mi se dopadne, ostaću tamo. Ali nije bilo tako… 







Nisam lik koji je za tu proizvodnju. Volim da radim na onom iznutra, a Amerika to nije. Naravno škola Li Strazberg mi je jako prijala. Birala sam časove koje sam htela, profesore… Upoznala sam mnogo ljudi. Bilo je odlično iskustvo, ali sam htela da se vratim" 

 

Mnogima smeta kvasac pa i prašak za pecivo, a ovo su uštipci bez toga ali i bez ulja!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>