Style

Ljubav

Monika Huldt živi svoj san! Dok jedni smatraju da je sramota za druge žene, drugi je podržavaju!

Monika Huldt iz Skotsejlda u SAD-u ponosna je što supruga Džona stavlja na prvo mesto. Ona živi svoj san i dok jedni smatraju da je sramota za druge žene, drugi je podržavaju! 

Monika Huldt živi svoj san! Dok jedni smatraju da je sramota za druge žene, drugi je podržavaju! Screenshoot/Instagram




Za sebe kaže da nikada nije bila žena od karijere, da ne voli da radi već da bude domaćica i brine o svom mužu:


" Od kada sam gledala film "Stepford Wives", znala sam da želim takav život" -  ispričala je Monika Huldt (39).


Njen stav o braku izaziva nelagodu i zgražavanje kod pojedinaca, mada to ne bi trebalo toliko da ih se tiče jer svako ima prava da odlučuje o svom životu i načinu življenja, sve dok to ne ugrožava druge.






Monika se prisetila jedne svoje veze:

"Jednom od mojih bivših momaka ta ideja se nije svidela, i zato je sad bivši. Žene mi znaju govoriti da sam luda ili da sam sramota za druge žene, ali nije me briga, to je moj život i volim ga takvog kakav je."




Jedan njen sasvim običan dan izgleda ovako:




Sve se vrti ko vežbanja kako bi izgledala savršeno, onda oko kuvanja, brige o domaćinstvu i ispunjavanju suprugovih želja:


"Džon voli moje kuvanje. Uvek kaže da je hrana moje područje i samo želi finu večeru. Ako od mene traži nešto određeno, uvek dobije ono što želi. Voli da se lepo oblačim kod kuće, onako seksi-sportski, i ne voli da se šminkam u kući. Volim kad mi daje komplimente." - ispričala je ova žena koja redovno objavljuje fotografije na instagramu.







Kaže da je srećna kada je njen muž srećan:


"Volim da vidim svog muža zadovoljnog i mislim da nema ništa loše u tome. Mislim da su muškarci i žene različito stvoreni i da zaista nema ništa loše u prihvatanju te činjenice, niti ima ičeg ponižavajućeg u tome. Tako smo živeli vekovima, a tek sada ljudi mrze ovakav način života."- ispričala je ona, pa objasnila kako to izgleda u spavćoj sobi:


"Što se tiče spavaće sobe, vrlo sam pokorna, a on je dominantan. Sviđa mi se kad muškarac preuzme inicijativu i uzme šta želi. Uvek sam mu na raspolaganju i to mi se sviđa."


Objašnjava da njen muž pazi na njene želje i potrebe i to joj je veoma privlačno. Ona nije zaposlena ali je uspešan model i zarađuje na društvenim mrežama.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>