Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 3. jula do 9. jula 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:





VAGA

Hrana

Lakši obroci, raznovrsna ishrana. Nemojte jesti „s nogu“ i smanjite konzumiranje brze hrane i peciva. Što više povrća, pripremljeno na razne načine – vam izuzetno odgovara.

Ljubav

Dok vam život komplikuju porodične i poslovne obaveze – sa voljenom osobom može doći do manjih problema, najpre zbog toga što nervozu iz drugih segmenata prenosite u odnos u kojem ste. Bilo bi šteta da se tom nervozom pa makar i na kratko pokvari dobar period  – pogotovo što vam on donosi i više ljubavi i strasti, ali i više zajedničkog dobrog provoda. Manite nervozu, vreme je da gromko i iz sve snage uživate. Slobodne Vage – ako se komunikacija sa osobom koja vam se dopada ne razvija onako kako biste želeli, ne nervirajte se. Ili će krenuti kako treba u drugom delu nedelje…ili će se pojaviti neko drugi..

Posao

Vi ste svakako spremni da se potrudite, imate dovoljno i energije i volje i motiva –ali i pored toga, računajte da je pred vama napornih nedelju dana. Malo ćete se saplitati u kontaktu sa šefovima, malo u komunikaciji sa saradnicima, malo sa papirološkim pitanjima – od svega po malo, nema drastičnih problema – ali i to malo po malo….pa dođosmo do mnogo nervoze. Ako ne ranije a ono u petak – izlazite iz tog nervirajućeg perioda. Što se finansija tiče – impulsivno trošenje je sada vaše drugo ime.

Zdravlje

Nema veće zdravstvene problematike.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije pokušavaju da naprave promene u životnim navikama, pa I u načinu ishrane – ali to sada ne ide baš onako kako ste zamislili. Ne možete sebe preko noći promeniti, budite uporni I rezultati će doći.

Ljubav

Komunikacija u partnerskim odnosima će povremeno predstavljati prepreku na kojoj se oboje možete saplesti, pogotovo u prvom delu sedmice. Ne bojite vaše dane nervozom, suviše se toga lepog dešava i u vašem partnerstvu i u vama da biste dozvolili „kvarenje“. Strast i vatrenost su sada dobri kada ih ispoljavate kroz zajednički provod ili kroz spavaću sobu – a nisu baš poželjni u nervoznim momentima. Nemojte se vatreno raspravljati, vatreno se volite. Slobodne Škorpije – neočekivani susret, neplanirani kontakt, osoba koju „pronalazite“ baš tamo gde niste očekivali – sve vas to može ljubavno probuditi.

Posao

Bilo da vam je to namera ili ne – i u ovoj ste nedelji radnik – udarnik. Završićete sto obaveza koje ste planirali i još toliko na koje uopšte niste računali, a koje su eto baš rešile da svrate do vas. Jer, zašto da funkcionišete mirno i opušteno na poslu kada može komplikovano, u žurbi i u poslednjem trenutku? Sa nekim ljudima ćete imati odličnu komunikaciju, drugi će vas smarati i cepkati vam živce na sitno. Jedan od tih „cepkača živaca“ može da bude i nadređena osoba (ili neko ko smatra da sve zna i može).

Zdravlje

Hronično ste umorni, ali uporno gurate dalje.

 

STRELAC

Hrana

Polako ulazite u balans kada je ishrana u pitanju. Još uvek imate povremene ispade jer ne možete da odolite namirnicama koje ne prijaju baš vašem želucu i varenju, ali se trudite da to kontrolišete.

Ljubav

Na prvi pogled – sve je na svom mestu i kako treba između partnera i vas. Na drugi ili ako malo zagrebemo površinu – vidi se da tu ima i bagova i povređenih osećanja i nekog vida razočaranosti ili osećaja da ste zatvoreni u jednom te istom krugu dešavanja i da se ne ide u pravcu koji vi želite. Kada sve saberemo i oduzmemo – vas dvoje ste kao par dobro, ali mora se poraditi na nekim stavkama u odnosu – da biste bili još bolje. Slobodni Strelčevi – bežite u zabavu baš iz razloga što ste ne baš zadovoljni svojim ljubavnim životom i opcijama koje imate. Neka, opuštajte se – doći će i trenutak za ljubav.

Posao

Prošlost će vas podsetiti na sebe po pitanju finansija, neke na pozitivan način a neke ne baš. Pozitivno – neko vam može vratiti dug ili ćete naplatiti zaostalo potraživanje. Negativno – eto neke obaveze koju niste izmirili da vas podseti na sebe – naravno, baš onda kada ne treba. Što se poslovnog dela tiče – naradićete se pošteno. Krug gomile obaveza na dnevnoj bazi se zavrteo i izgleda nema nameru da stane. Ako možete – zbrišite na odmor. Ako ne možete….pa onda duboko udahnite i krenite sa poslom…

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom, ali suštinski ste dobro.

 

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jul: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!









JARAC

Hrana

Potrebno vam je sveže povrće, sezonsko voće, med, a od mlečnih proizvoda – sir, jogurt, kefir. Možete konzumirati sve vrste povrća u neograničenim količinama, kroz salate, grilovano ili pečeno u rerni.

Ljubav

Prva polovina sedmice će proći u nekoj čudnoj atmosferi. Moguće su oscilacije raspoloženja i kod partnera i kod vas, a što se komunikacije tiče – možda ćete se čuti, ali se baš i nećete najbolje razumeti. A onda iz tog nerazumevanja mogu krenuti prebacivanja i inat. Ovo su situacije koje će se brzo srediti, ali bi ipak bilo bolje da do njih ni ne dođe. Jer, bespotrebno ćete unervoziti jedno drugo. Pokušajte iz tog razloga da nađete zajednički jezik, potrudite se. Slobodni Jarčevi – neko vas pokreće, aktivira, izaziva. Ne budite nestrpljivi, ali nemojte ni sputavati sebe. Opustite se i uživajte u zanimljivoj komunikaciji.

Posao

Izgledaće početkom nedelje da je potrebno maksimalno truda i razumevanja sa vaše strane da biste se uklopili sa saradnicima. Jer, komunikacija će bagovati i ništa neće funkcionisati po planovima. Rešenje će se brzo pronaći, samo je potrebno nešto više strpljenja. Ostatak nedelje vam je poslovno prilično korektan i uglavnom ćete sve završavati kako treba i u roku. Po pitanju finansija – ili nećete dobiti onoliko novca koliko ste očekivali – ili će pak troškovi da vam dobrano opustoše novčanik.

Zdravlje

Stomačna regija je osetljiva.

 

VODOLIJA

Hrana

Vodolije teško mogu napraviti velike promene po pitanju navika u ishrani, ali mogu uraditi nešto drugo. Ova vam je nedelja odlična da makar započnete sa promenama, a usput se više fizički aktivirate.

Ljubav

Više ćete se posvetiti obavezama, a manje voljenoj osobi. Ne zato što vi to tako želite, već zato što ste pritisnuti sa svih strana. To naravno može rezultovati na dva načina – kod nekih parova može doći do osećanja distanciranosti, kod drugih – do povremenih burnih momenata i nervoze. Ni jedno ni drugo nije dobro, pa bi iz tog razloga bilo fino da ipak pronađete više vremena za osobu koju volite. Što ste više zajedno, to bolje. Jer, ti zajednički trenuci zaista mogu biti ispunjeni dobrom energijom. Slobodne Vodolije – dobićete „signal“ da je neko zainteresovan za vas. Kako ćete i da li ćete odreagovati – na vama je.

Posao

Žurićete sve u šesnaest – a kasnićete. Maksimalno ćete se truditi da osobi preko puta vas objasnite nešto – a ona će vas gledati belo, kao da govorite različitim jezicima. Naravno, pet obaveza će doći u isto vreme do vas a vi nećete znati za koju pre da se uhvatite. Ova vam je radna nedelja kao trka na sto metara sa preponama – završićete je uspešno, ali makar neku morate oboriti. Ono što je dobro jeste da vi izazove volite i najbolje funkcionišete kada ste pod pritiskom. I dobro ćete zaraditi.

Zdravlje

Ako izuzmemo manjak odmora i po koji nepovratno izgubljen živac – vi ste dobro.

 



RIBE

Hrana

Potrebno vam je povrće i voće, grilovano meso (ćuretina ili piletina) I naravno – riba. Uzimajte više tečnosti – pored vode, možete sveže ceđene voćne sokove, samo ne alkohol I gazirano.

Ljubav

Nemojte dozvoliti da vam sitnice sreću kvare. Jer, bezveze je – niste u lošem periodu kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Partner je malo preosetljiv ovih dana i može talasati, ali nemojte se hvatati u to kolo. Pređite preko primedbi, prećutite. Imajte strpljenja. Talasaće, pa će prestati. Tamo negde u drugom delu sedmice sve će doći na svoje mesto. I ponovo ćete moći da uživate, opušteno i zajedno. Slobodne Ribe – ovo mogu biti baš zanimljivi dani. Ako nema na vidiku nekog interesantnog (ako nema, biće i to vrlo brzo) – tu su prijatelji da vas pokrenu i da se sa njima lepo provedete.

Posao

Ako ste na godišnjem odmoru – ma bravo za vas. Uspeli ste da zbrišete u pravom trenutku. Ukoliko niste te sreće – pa, dobrodošli u još jednu radnu nedelju zvanu „ja radim u rudniku i život mi nije lak…“ Šalu na stranu – da ćete se naraditi, hoćete i to baš. Dodatno će vam otežati to što će u prvom delu nedelje biti baš mnogo žurbe i nerviranja – verovatno zbog toga što nećete imati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. No, kako se budete bližili kraju radne sedmice – smirivaće se tenzija i stvari rešavati.

Zdravlje

Ono što vam je neophodno je odmor, opuštanje, relaksacija. Da spere sav stres i pritisak sa vas.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>