Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 3. jula do 9. jula 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Navalite na variva, čorbe I salate a meso I mesne prerađevine smanjite. Svo sezonsko voće vam sada odgovara, a može da promakne I po koji sladoled.

Ljubav

Pun Mesec u znaku Jarca na samom početku nedelje ukazaće na  nerazumevanje u okviru porodice, generacijski jaz ili na češće kvarove. Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće zahtevan zadatak da zaista čuju jedno drugo i uklope se. Ovnovi koji su u vezama – i pored povremenih oscilacija i burnih trenutaka zbog partnerove i vaše tvrdoglavosti ili impulsivnosti – ljubav i strast su ipak i dalje na prvom mestu. I one će vas izvući iz kriznih momenata. Slobodni Ovnovi – ako vam je već dato da uživate, skitate, putujete, provodite se, flertujete – a vi onda iskoristite svaki momenat koji je pred vama.

Posao

Nedelja u kojoj ćete imati osećaj da pričate različitim jezicima sa onima sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Ovo će pogotovo biti primetno u prvoj polovini sedmice. Energija i volja su vam i dalje prilično jaki, ali već počinjete da osećate „zamor materijala“ – najpre zbog stalnih promena planova i preokreta u poslovnom okruženju kojima pokušavate da se prilagodite i rešite ih u hodu. Sve nove ideje i zamisli koje hoćete da pokrenete ostavite za kasniji period – sada nije pravi trenutak da se time bavite.

Zdravlje

Više odmarajte. Sklonost alergijama i ekcemima.

 



BIK

Hrana

Započnite dan sa nečim osvežavajućim  – jogurtom ili kiselim mlekom sa svežim voćem i ovsenim pahuljicama I orašastim plodovima. Tokom ostatka dana prijaće vam supe i obrok-salate sa mesom.

Ljubav

Reč po reč, pa se sporečkamo. Doduše, mora se priznati da ćete verovatno prećutati prvi put kada vas nešto podbode (partnerovi postupci ili neka situacija u vašem odnosu) – ali zato ćete drugi put itekako voljenu osobu umeti da pecnete, baš tamo gde boli. A kad se sporečkamo, onda možemo i da se zatvrdoglavimo. Samo što to tvrdoglavljenje ili zategnutost u odnosu ne bi trebalo dugo da traje – najkasnije do vikenda. Prevagnuće emocije. Slobodni Bikovi – komunikacija se nekim se baš lepo razvija i vi uživate u onome što se dešava. Dobar je period da više skitate, opuštate se, flertujete.

Posao

Situacija na poslu se zahuktava i pred vama je nedelja sa mnoštvom dešavanja, dogovora, susreta, informacija. Ukoliko je potrebno da rešavate papirološka ili administrativna pitanja – birajte drugi deo nedelje jer ćete sve to obaviti sa manje nerviranja. Taj period je bolji i za dogovore i realizaciju poslovnih sastanaka – bolje ćete se razumeti i lakše pronaći zajednički jezik i interes. Polovinom sedmice možete imati par „varničastih“ razgovora sa nadređenim – možda ste u pravu, ali ne terajte inat sada.

Zdravlje

Manjak energije je posledica mentalne opterećenosti. Šetajte, pustite mozak da iskulira.

 

BLIZANCI

Hrana

Iako stoji potreba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate namirnice za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu, možete konzumirati više mesa I ribe, povrća – najpre kroz salate.

Ljubav

I partner i vi ćete biti nešto nervozniji ovih dana, oboje u žurbi i jurnjavi i sa mnoštvom obaveza – pa nije čudno što će povremeno zaiskriti varnice između vas dvoje. U takvim trenucima je bitno da ne rasplamsavate nervozu time što ćete oboje pričati svoju priču a ne slušati drugu stranu. Nađite zajednički jezik, jer to sada možete – i trudite se da slobodno vreme provedete u zabavnim aktivnostima, opustite se i uživate. Slobodni Blizanci – ima više nego dovoljno prostora da se lepo provedete u ovim danima. Priča i flertovanja će biti, ali ovo nije vreme za nešto ozbiljnije, samo za dobru zabavu.

Posao

Nestrpljivost i pokušaji da ubrzate situacije koje su vam bitne – neće vam baš ići na ruku, posebno u prvom delu sedmice. Što više budete žurili – sve više ćete se upetljavati ili će iskakati sitne, ali nervirajuće prepreke. Neki put ćete vi biti krivi za zastoj – i to najpre iz razloga što ćete pokušavati da radite više stvari odjednom. Drugi deo nedelje vama donosi bolju organizaciju i fokusiranost na ono što je prioritetno, kao i rešenja koja su vam potrebna. Vodite računa o novcu, trošite ga olako.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

 

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jul: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!








RAK

Hrana

Unutrašnja nervoza se odražava na stomačni deo. Pomozite svom želucu time što ćete unositi namirnice koje su lako svarljive. Od sezonskog voća – najviše će vam prijati lubenice I dinje

Ljubav

Nešto ste osetljiviji ovih dana, pogotovo u prvoj polovini sedmice – pa previše emotivno možete doživljavati svaki partnerov postupak ili izjavu – što može dovesti do kratkotrajnih prepirki. Sa nešto više pozitivnosti i dobre energije (a toga sada svakako ima) – lako će se ovo prevazići i ipak uživati zajedno u ovoj nedelji koja itekako donosi i emocije i bliskost između vas dvoje. A i dobar provod – i to ne treba zanemariti. Slobodni Rakovi – prijatelji su tu za vas, da vas podstaknu da se opustite, uživate, dobro sa njima provedete. Naročito vikend donosi dobru energiju….ali i neke osobe koje će vam prijati.

Posao

Vi ćete reći prave reči, ali vas mogu pogrešno razumeti. Bar u početku. Malo će vas to smoriti jer će se od jednostavnih dogovora ili redovnih svakodnevnih obaveza – napraviti petljancija i trošenje vremena. No, i to će se prevazići. Suštinski – nije ni malo loša nedelja pred vama. Rešićete papirološka pitanja koja su vam bitna, napraviti po koji solidan dogovor, a stići će vam i neke pozitivne informacije u drugom delu sedmice. Jedino što će pomalo škripati jesu finansije – jer sve što novca dođe – to i ode.

Zdravlje

Stomak je osetljiv a i vi se nervirate previše. Kulirajte malo, odmarajte, šetajte, rashladite glavu.

 


LAV

Hrana

Trenutni manjak energije jeste povezan sa vašom pojačanom aktivnošću, ali i sa neadekvatnom ishranom. Ne prija vam teška hrana – najviše će vam odgovarati ono „na kašiku“ i salate.

Ljubav

Najlakše je biti „Toza nervoza“ u ovim danima – imaćete milion i jedan razlog za to. Ili ćete bar vi misliti da imate, partneru će delovati da šištite kao ekspres lonac bez ikakve potrebe. I dalje vam ono ljubavno i željno ide u korist i na ruku – pa zato skrećite fokus na sve ono lepo što vam se događa i što imate sa voljenom osobom (a toga baš ima) – dramu i grčke tragedije ostavite za neki drugi put. Slobodni Lavovi – nemojte mnogo da mudrujete i da se opterećujete razmišljanjima tipa „da li je ovo dobro, kuda sve ovo ide itd….“ već se opustite i uživajte u pozitivnim dešavanjima i isto tako pozitivnim osobama oko vas.

Posao

Ako ste u prilici – uzmite odmor i iskulirajte od svih pritisaka i jurnjave iz prethodnog perioda. Ukoliko to sada nije ostvarivo – pa, spremite se za još jednu sedmicu u kojoj se od vas očekuje nemoguće. U prvom delu nedelje dogovori sa kolegama i saradnicima će bagovati, a obaveza zvanih „sad i odmah“ će biti koliko ti duša ište. Saplitaćete se na sitnicama i detaljima koji će vam promicati, nervirati se oko gluposti i teško se organizovati. Drugi deo sedmice će doneti popuštanje tenzija i jednostavnije funkcionisanje.

Zdravlje

Umorni ste i nervozni.

 

DEVICA

Hrana

Više sezonskog voća i povrća. Možete pojačati unos mlečnih proizvoda, ali nemojte preterivati. Najpre – mladi sir i kiselo mleko. Mesne prerađevine izbegavajte a uzimajte tikvice, patlidžan, celer, paradajz .

Ljubav

Postoji mogućnost da se partner i vi pokačite oko gluposti, oko nevažne sitnice koja može postati kao brdo velika ukoliko budete istrajavali u tome da jedno drugom dokažete da ste u pravu. Period vam je suštinski dobar i sa malo volje biće i uživanja i razumevanja i dobre energije. Nemojte bez razloga zatezati situaciju i kvariti dane koji su pred vama. U svakom slučaju – nervoza će se smiriti, ali zaista nema potrebe sada za njom. Slobodne Device – to što vi želite i to što vam se „nudi“ u ovoj se nedelji ne poklapa. Rešenje je jednostavno – ili uzmite ili nemojte. Savršenstvo u ovim danima ne postoji.

Posao

Ono što nećete moći da izbegnete jesu manje teškoće, povremeni nesporazumi sa saradnicima i kolegama. Isto tako – porast broja obaveza na dnevnoj bazi – što redovnih, što vanrednih. Ono što možete da izbegnete jeste da se nervirate zbog gluposti, zbog sitnih grešaka i propusta onih sa kojima radite, zbog kašnjenja – jer na sve to ne možete da utičete. Sve ono što vam je od važnosti ćete uspešno privesti kraju, na vreme. Ne opuštajte se previše kada su finansije u pitanju, nije vreme za troškarenje.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>