Region

Svet

Igor Simić i Zorja: Duet Između dve vatre! (VIDEO)

Igor Simić i Zorja snimili su duet "Između dve vatre". Kada sam prvi put čuo demo pesme nakon što ga je Bojan snimio, momentalno sam se zaljubio u energiju koju nosi pesma, rekao je pevač.

Igor Simić i Zorja: Duet Između dve vatre! (VIDEO) Foto: Slobodan Botoski





Igor Simić pevač koji se na muzičkoj sceni, kao solo izvođač, nalazi se od 2008. godine, i koji svakim singlom sve više osvaja publiku i radijske stanice, objavio je novu pesmu DVE VATRE sa dragom koleginicom Zorjom. Aranžman i muziku je pisao njegov stalni saradnik i prijatelj Bojan Vasić, tekst su pisali Džordzi i Zorja, a spot je režirala Ana Krstić, sa kojom je Igor već sarađivao na spotovima za pesme  Daleko, Sad Adio. 

“ Ova pesma je pokrenula drugačiji pristup stvaranja moje muzike. I na moje veliko zadovoljstvo, snimljena je kao što sam i nekad radio, sa bendom u studiju. I taj metod planiram da nastavim za ceo drugi album. Drago mi je što se u pesmi pojavljuje i draga koleginica, fantastičnog vokala, Zorja. Vrlo brzo smo se dogovorili za saradnju, na obostrano zadovoljstvo. 









Kada sam prvi put čuo demo pesme nakon što ga je Bojan snimio, momentalno sam se zaljubio u energiju koju nosi pesma i dobio sam viziju kako će zvučati sa mojim bendom. Uživali smo i na snimanju spota, pogotovo u višednevnom jahanju. Jedva čekam reakcije publike na pesmu i spot jer sam ubeđen da ova pesma nikog ne ostavlja ravnodušnim “
izjavio je uvek nasmejani Igor Simić.

Pesma "DVE VATRE" je jedna netipična i jako poletna letnja pesma o bezuslovnoj ljubavi koja se rađa između dvoje ljudi nakon što se spusti gard, pesma o ljubavi koja se ponovo rađa kada se prođu iskušenja i kada se "otopi led". 


Igora Simića čeka radno leto, a nove pesme možemo da očekujemo na jesen. 









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>