Style

Ljubav

Kako se vaša svest širi, krug vaših prijatelja se smanjuje!

Kako se vaša svest širi, krug vaših prijatelja se smanjuje, menjate se vi, a takođe i vaš život, vaše navike... Ovih deset stvari će se radikalno promeniti.

Kako se vaša svest širi, krug vaših prijatelja se smanjuje! Svet Plus







Krug vaših prijatelja će se smanjiti. 


Počinjete primećivati kako vam uobičajeni razgovori sa prijateljima i poznanicima nekako ne prijaju. Čini se da je sve kao nekada, ali iz nekog razloga je manje zanimljivo. Jer više ne možete učestvovati u razgovorima u kojima su glavne teme “žalbe” kako je sve loše, kako je posao dosadan, kako je nečiji suprug odvratan, a supruga za sve kriva. Prestajete igrati igrice, jer da biste se igrali po pravilima, za igrice je potrebno dvoje. I zato ćete vi za svoje prijatelje postati vrlo neugodna osoba koja kvari celu igru ​​i svima pokazuje kako je kralj go.

 

Biće vam teško raditi sadašnji dosadan posao ili raditi nešto što nema smisla. 

Dakle, ili se odlučite što više se uključiti u trenutnu aktivnost, ili je radikalno promenite. Ako ste na starom poslu bili iz neke potrebe, straha, navike ili automatizma, to će odmah izaći na površinu i moraćete preduzeti nešto u vezi sa tim.



 
Vaša veza se počinje raspadati po šavovima. 


Jer većina odnosa nije čvrsta zajednica, već splet međuzavisnosti i kompenzacija. Osetivši da vas gubi, partner će se potruditi da vas vrati, ali vi ćete na sve prigovore reagovati iznenađenjem i nerazumevanjem, poput pokušaja stranca da uspostavi kontakt sa vama na marsovskom jeziku.

 


Osećaćete se usamljeno. 


Jer će nestati sve nepotrebne i lažne veze koje su izgrađene na nedovoljnosti, praznini, konzumerizmu i sebičnosti. A pošto u početku nećete razumeti odakle je praznina nastala, isprva će vas uplašiti, kao da gledate u veliki ponor. No, postupno će vas početi ispunjavati upravo ono što je živo i prisutno u vama.

 




Ne možete prevariti ni sebe ili druge. 

Gotovo fizički i automataski ćete osetiti bilo kakvu laž – laž u rečima, mislima i postupcima. I to će biti vrlo odvratno, jer svaki put, ako vi ili neko drugi budu izgovorali laž umesto istine, to će se činiti poput  “mačijih kandži” u vašoj duši. ​

 


Odjednom ćete otkriti da ljudi oko vas jako pate. 

I ne trpe težak život – naprotiv, sve je u redu sa njihovim životima. Većina njih pati od iluzije da sa njihovim životima nešto nije u redu.

 


Biće vas sramota zbog nekih stvari.

Sramićete se zbog mnogih svojih prethodnih reči i dela, jer se morate suočiti sa istinom i priznati da izvor svih vaših problema nije bio neko vani, nego vi sami. Jednom kada to shvatite, sramota će nestati, a njeno mesto će konačno zauzeti unutrasnji mir.



 
Razgovaraćete manje. 

Jer sve što ste rekli iz straha, zavisti, sebičnosti i ljutnje neće više važiti. Ne možete više pisati osuđujuće komentare na društvenim mrežama, jer to više neće biti važno i potrebno. I uopste, neko vreme nećete moći ništa napisati, jer sve što ste napisali pre činiće vam se glupošću. I ispada da je tišina zaista zlato, što često ne primećujemo zbog užurbanosti i brzine uzastopnih događaja.



 
Vaša slika sveta će se urušiti. 

I shvatićete da nije samo vaše mišljenje ispravno, a da su svi ostali u krivu, već da postoji beskonačni prostor mogućnosti. A sva ograničenja nisu ništa drugo nego iluzija koju ste sami stvorili.




 
Moraćete preuzeti odgovornost. 

Shvatićete da nemate šta očekivati od bilo koga ​​i da vam niko ništa ne duguje. Sve što je u vašem životu ne zavisi o spoljnim faktorima, glupom šefu, nerazumljivom partneru i kursu Bitcoina, već od vas. Živite upravo onakavim životom kakav zaslužujete i ne preostaje vam ništa sem da preuzmete odgovornost za ono što radite i imate. Ali upravo u tom trenutku licna odgovornost prestaje biti teret od kojeg morate bežati, jer postaje jedini pravi i logični poredak stvari.​

 

Ako vam je cilj da do leta smršate, na pravom ste mestu! Čitajte i zapisujte!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: uniqorner.com

Povezane vesti:


>