Region

Svet

Saša Vidić je bio previše ponosan da bi tražio pomoć!

Saša Vidić je bio previše ponosan da bi tražio pomoć, kaže njegova rođaka. Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je poslednjih meseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. 

Saša Vidić je bio previše ponosan da bi tražio pomoć! Screenshoot/Youtube






Saša Vidić biće sahranjen danas na beogradskom Novom groblju. Iznenadna smrt modnog kreatora i stiliste odjeknula je širom regiona, a sve je šokirao podatak da je poslednje dane života proveo ozbiljno bolestan i sam, u lošoj materijalnoj situaciji, zaboravljen od svih i sa samo dve stolice u stanu u kom je živeo na Novom Beogradu.

Iako su Sašini roditelji preminuli, a ni on sam u medijima nije pominjao druge članove svoje porodice, u jednim dnevnim novinama se dan uoči sahrane pojavila i čitulja za pokojnog Vidića. Od njega su se poslednji put oprostili članovi najjuže porodice: tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

Jedna od rođaka oglasila se sada za domaće medije i otkrila nepoznate detalje njegovog života.

-Saša je bio vrlo specifična osoba. Nekako je s godinama navikao na samoću i nije održavao kontakt s nama, koji smo mu bili najbliži rod. Mi smo sve informacije o njemu saznavali iz medija, ja sam se s njim povremeno čula. On čak ni sa svojim ocem Petrom, koji je preminuo prošle godine, nije razgovarao. 




Nisu bili u svađi, nego su se jednostavno udaljili. Najviše zbog posla i drugih obaveza. Voleo ga je, ali je to pokazivao na sebi svojstven način. I sve ove poznate ličnosti o kojima je negativno pričao i komentarisao ih u javnosti on nije mrzeo. To je bio njegov humor, ali mnogi su to pogrešno tumačili - ispričala je rođaka, a zatim je otkrila da li je znala da je on bio u bolestan.


- Nikada nije hteo da priča o svom zdravlju, niti nam je tražio pomoć. Da nam se obratio, sigurno bismo mu pomogli. Najčešće se čuo s jednim našim rođakom, ali se ni njemu nije u poslednje vreme javljao. Od nas nije imao bliže. Nikada nam nije tražio novac, niti bilo šta. Previše je bio ponosan za tako nešto. Kao i svi, viđali smo po medijima i čitali da mu je bilo loše, ali mi tu nismo mogli ništa. 






Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je poslednjih meseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. Ipak, organizam mu je očito bio uništen i to je dovelo do tragičnog kraja. Lekare i bolnice nikad nije voleo i zaobilazio ih je u širokom luku. Da je ranije potražio pomoć i dobio adekvatnu terapiju, možda ne bi došlo do svega ovoga. Ali sada je kasno da se priča o tome - zaključila je ona za Kurir.

Inače, na Vidićevu smrt se osvrnula i njegova drugarica i saradnica Seka Aleksić.

- Kada sam čula da je Saša preminuo, to je bio šok za mene. Pre jedno sedam do 10 dana sam se čula s njim. Planirali smo da uradimo neke stajlinge za mene. Osećam se teško. Iznenada se to desilo. U kontaktu sam s njegovim najbližim članom porodice, to mu je rođak, koji je u Beogradu. Stresno je i teško je. Skoro je bio pa sam. Pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je sve, pa i mene, ja sam mu uvek opraštala. Ja njega volim. Bio je na mojoj promociji, posle toga smo se viđali i čuli. Bio je dobar čovek, ali neshvaćen za ovo vreme - istakla je Seka za medije.
 

Sunčanje je odlično za organizam, pogledajte zašto!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>