Style

Ljubav

Najbolji opis znakova horoskopa: Lav je osetljiv na ljudsku prljavštinu i glupost!

Najbolji opis znakova horoskopa! Na "meti" je danas Lav! On je osetljiv na  ljudsku prljavštinu i glupost! To ne podnose, vole ljude koji su zabavni, maštoviti i što je najvažnije, koji mogu da ih nasmeju. 

Najbolji opis znakova horoskopa: Lav je osetljiv na ljudsku prljavštinu i glupost! astrodeum






Lav

Ponosni Lavovi, vođe. 

To su oni koji uvek pronađu način da se istaknu i izdvoje iz mase običnosti. Prosečnost nije za njih. Teatrolozi koji svoj dolazak najavljuju pompama. To su oni koji od svakog običnog događaja naprave dramu. Njima je odlazak do prodavnice događaj. 

Naravno u istu neće otići u trenerci već sređeni u granicama pristojnosti. I u tom svakodnevnom ritualu, neće dozvoliti običnost. Primetiće i reagovaće na list koji je osušen pao nasred ulice, psa koji je ležao ispod auta… 

Pričaće o tome ljudima kao da je to nešto posebno. 

Oni to jesu tako doživeli. Vole da budu slušani. Svojim govorima drže pažnju ljudi, i jedino su oni centar sveta u tom trenutku. Neki ekstremniji slučajevi, oblačiće se izazovno. Nosiće puno nakita… Niko kao Lavovi ne voli zlato i glamur.





Vole da budu zapaženi, nezaboravni. 


Načini na koji dolaze do toga su različiti. I zaista uspevaju u tome. Umeju da se nametnu i ostanu nezaboravljeni. Najveći broj glumaca i političara su rođeni u ovom znaku. 

Vole prva mesta. Tu se osećaju kao u majčinoj utrobi. 

Umeju da začaraju masu, da je nose i da svi uživaju u tome. Rekla bih da su ljudi rođeni u ovom znaku “osuđeni” na uspeh. Onaj drugi deo, kojih naravno ima, su lenjivci. Ako ne mogu da budu prvi, šlepaće se uz nekoga ko jeste da bi bar tako dali sebi na važnosti. I od toga će, takođe, napraviti dramu jer ni to ne može svako. Ljude najčešće nerviraju svojim hvalisanjem. 


Vrlo su glasni! Retko će se sresti lav koji tiho govori. To je ustvari ona njihova iskonska glad za poštovanjem. Lav više nego iko drugi to traži. Odgovorni su na svojim radnim mestima.

Dobri prijatelji koji će druge obasipati vrednim poklonima. Čak i onda kada oni nemaju novca, to drugi ne smeju da znaju. Ponosni, Sunčev znak, svoja poniženja i dostojanstvo čuvaju samo za sebe. Svoje slabosti ne iznosi ni najboljem prijatelju. Ako shvate da su provaljeni praviće se ludi kao da se ne radi o njima. Ne dozvoljavaju da im se pomogne da direktan način. Ne bi oni nikakvu pomoć, mogu sve sami. 

U suštini su jako zahvalni onome ko im pomogne na neprimetan način, šmekerski. Te ljude obožavaju. Pamte i uzvrate prvom prlikom. U suprotnom slučaju, ako im neko direktno ponudi pomoć, u stanju su da se uvrede i naljute na tu osobu.

Prema lavovima se morate odnositi sa puno takta, u suprotnom nećete biti ni blizu njih. Novac im je važan kako bi njime obezbedili sebi komfor. Da mogu da izađu na eksluzivna mesta, kupuju kvalitetnu garderobu… Ne štede. Ne umeju to. I kada nemaju novca, ćutaće i trpeće. A kada ga dobiju, nisu od onih koji umeju da ga rasporede. Odmah idu da kupe masline, najbolji sir, vino… da se uz to osete dobro i svoji na svome.


U ljubavnim vezama, ovaj vatreni znak, gori kao vatra. Sipaće svoju toplotu svuda. Svima će želeti da pokažu i dokažu da su voljeni i da vole. Imaće romantične, neobične ispade, začinjene teatralnim nastupima, rečima, tako divnim i nezaboravnim. Kada su zaljubljeni obećavaju i zaklinju se da će svoj život podrediti ljubavi. Niko ne ume da voli kao oni tada.

Svako ko je sa Lavom malo se uplaši pod naletom tolike strasti, reči i prelepih trenutaka. Svako se zapita da li sanja? Da li je moguće da neko takav postoji? Predivna stvorenja koja uživaju da vole i daju. 






Onda kada počnu da traže, tada je njihova ljubav sigurna i nema više potrebe za teatrom osim kada oni to požele. Tada postaju izuzetno zahtevni i traže mnogo. Žele svakodnevno da budu maženi i paženi. U se**u tada više traže da bi dali. 

Ne osvajaju u krevetu. Traže da budu osvojeni da bi se dali. Ne vole navike. Njima uvek treba neki novi stimulnas da bi ih pokrenuo. 

O da, oni su jedinstveni lenjivci u ljubavi.

Jednostavno ih mrzi da dokazuju sebe. Rekli su na početku i dovoljno je. To su oni, šta se sad još očekuje i traži od njih. Ne pomažu ni pretnje ni suze, lenjivac se neće pomeriti čak će zbog lenjosti pustiti voljenu osobu da ode, jer ponosni Lav ne želi da se vraća na početak i dokazuje svoju ljubav. 

Tu je, ako je vidiš, uzmi je. 


Pred ljudima će glumiti sreću. Ne želi da niko vidi koliko je povređen jer mu se ne veruje da voli, a mrzi ga da to pokaže. 

Ali nasamo sa voljenom osobom, Lav se vraća u svoju jazbinu i čeka da bude osvojen. Ovo je znak koji obožava da osvaja plen. Kada ga osvoji, želi da uživa u tome i bude osvajan do kraja.


U suštini, ovo su osobe sa izraženim pragom netolerancije. Osetljivisu na ljudsku prjlavštinu i glupost. To ne podnose, vole ljude koji su zabavni, maštoviti i, što je najvažnije, koji mogu da ih nasmeju. Sve drugo smeta njihovom prefinjenom ukusu. 

Davaće od sebe najbolje onima koji razumeju njihovu potrebu da ne budu ogoljeni pred svetom, koji će poštovati njihov rad i trud, i koji će im se diviti.
 

Odaberite idealnu boju pudera za samo 2 sekunde! Prava nijansa za čas!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Vladarka

Povezane vesti:


>