Region

Svet

Željko Mitrović od grofice dobio na poklon bentli

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović dobio je od udovice nemačkog aristokrate, grofice Lize na poklon skupoceni automobil "bentli" čija je vrednost na tržištu preko 100.000 evra.

Željko Mitrović od grofice dobio na poklon bentli



Naime, grofica i Željko ležali su na istoj klinici u “Malteser St. Franziskus” u Flensburgu i jedno drugom prekraćivali vreme uz čaj i kafu u jednom kafeu koji pripada klinici. Ova starija gospođa mnogo je zavolela Željka pa je rešila da mu se na pravi način oduži.

Bračni par Mitrović ostao je u šoku kada su na parkingu ispred bolnice ugledani "bentli kontinental", koji je bio groficin poklon.

"Ovo je za mene još jedna u nizu neverovatnih stvari koje mi se dešavaju u poslednje vreme. Dobio sam skupoceni "bentli" od Frau Lize, s kojom sam se mnogo zbližio tokom svog lečenja. Svaki dan smo pili čaj i kafu u bolničkom restoranu i dugo smo pričali. Ona me zove '"anđeo". Nisam znao da je bogata niti da je grofica. Prosto smo bodrili jedno drugo, šalili se i na taj način pomogli onom drugom na putu izlečenja. Nisam znao ko je ona do trenutka kada sam dobio poklon. Tek tada mi je otkrila sve", rekao je Mitrović.

"Ne znam ni kako da joj se odužimo. Ona je prebogata, stalo joj je do prijateljstva sa nama. Mene su od samog dolaska u bolnicu svi zavoleli, od bolničara, preko osoblja, do pacijenata. Postao sam maltene zvezda koja stiže iz Srbije", izjavio je Željko i dodao da je sada potpuno zdrav.

"Bukvalno se osećam kao tinejdžer. Za desetak dana izaći ću iz bolnice i vratiti se u Beograd. Za otprilike mesec dana biću ponovo sposoban da radim punom parom".

Željkova supruga Milica takođe nije mogla da sakrije oduševlje zbog iznenađenja koje im je priredila grofica Liza.

"Zaista ovako neverovatne stvari mogu samo Željku da se dogode. Da u bolnici upozna simpatičnu bakicu za koju je mislio da je običan pacijent, koju je svaki dan zasmejavao i pravio joj kapućino u kantini" - izjavila je Milica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>