Region

Svet

Nataša Bekvalac i Aleksandra Radović odbile da pevaju pesmu Kristine Kovač!

Pop zvezde Nataša Bekvalac i Aleksandra Radović odbile su da otpevaju kompoziciju Kristine Kovač koju je pripemila za našeg predstavnika na ovogodišnjem Evrosongu. Kristinina suparnica u ovom takmičenju, sestra Aleksandra, odlučila je da svoju pesmu otpeva sama, dok je drugi “protivnik”, otac Kornelije, pozvao Željka Vasića i Nikolu Sarića Sajka.

Nataša Bekvalac i Aleksandra Radović odbile da pevaju pesmu Kristine Kovač!



Kristina je pre nedelju dana pozvala Natašu Bekvalac u studio i pustila joj pesmu koju je uradila za takmičenje, a potom i Aleksandru Radović. Na Kristinino iznenađenje, obe su odbile da je otpevaju.
 
"Nataši se već na prvo slušanje pesma nije dopala i odmah je odustala. „Novosadska barbika” smatra da ne može na pravi način da iznese tu numeru i, i pored toga što bi neke delove Krisitna promenila, ona je odustala. Nekoliko dana kasnije Kristina je u studio pozvala Aleksandru Radović i pustila joj pesmu. Radovićeva je pažljivo slušala taktove i tekst, čak pokušala i da je otpeva ali joj se nije dopalo kako to radi pa je odustala. Kristina je pokušala da ubedi Aleksandru da joj pesma leži i da urade demo snimak ali je pevačica odbila" – kaže izvor blizak porodici Kovač i dodaje:

"Većina ljudi koja je čula Kristininu pesmu smatra da kompozicija neodoljivo podseća na njenu pesmu „Kolena”, koju je otpevala na svom prošlom albumu, i da zbog toga ne može da nađe izvođača koji će je otpevati. Sa druge strane, Aleksandra je u startu odlučila da svoju kompoziciju otpeva sama, dok se Kornelije još uvek muči sa odabirom pevača za svoju pesmu. On je na probu pozvao bivšeg učesnika „Operacije trijumf” i „farmera” Nikolu Sarića Sajka i pevača Željka Vasića, ali i dalje traga za vokalom" – ističe izvor.

Ove godine u igri je i veliki broj anonimnih muzičara koji imaju dobre vokalne sposobnosti, a nisu poznati javnosti. Neko od njih bi mogao da dobije bitku sa poznatim ličnostima i predstavlja nas ove godine na izboru za pesmu Evrope u Nemačkoj. Predstavnici naša tri kompozitora otpevaće njihove pesme 26. februara u 21 čas u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a. Glasovi publike odlučiće pobednika.

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>