Region

Svet

Dvor: Djus i Nina se pipkali u đakuziju (Video)

Bivši kralj i kraljica Đus i Nina Vorkapić, više od sat vremena uživali su u toploj kupki svog poslednjeg dana kraljevstva ležeći zajedno u kadi i ispijajući vino. Đus nije uspeo a da ne počne da muva Ninu, dok je ona penom masirala svoj dekolte.

Dvor: Djus i Nina se pipkali u đakuziju (Video)



"Nisi opuštena! Moraš malo da se otvoriš, ja osećam da u tvom mozgu postoji neka blokada. Biće nam do jaja!" -  Izjavio je Đus približavajući se Nini u tom momentu.

Posle par trenutaka Nina je iskočila iz kade jer joj je Đus odvezao kupać, ali se ipak, ubrzo vratila i nastavila da ispija vino i dodiruje reperove tetovaže.

Vidno uzbuđen Đus oboje ih je mazao penom dok je kamera zumirala njegovo međunožje.

"Nina, srce, samo lezi i opusti se. Ovo je kao u raju" –  govorio je Đus pipajući se za bokserice. Sve to su posmatrali Lana i Stojan koji su komentarisali da se ipak nešto dešavalo pod vodom.

Đus je u jednom momentu počeo da ispušta glasne krike govoreći kako ga Nina dodiruje pod vodom, posle čega je manekenka vidno pocrvenela. Šta se zapravo dešavalo u džakuziju znaju samo njih dvoje, jer udaljene bubice nisu uspele da snime delove njihovog razgovora kada su šaputali.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>