Region

Svet

Spektakularan uvod u Tuborg Lovefest 2023. godine!

Spektakularan uvod u Tuborg Lovefest 2023. godine! I ovog puta, postavljeni su novi standardi kada je reč o jedinstvenom audio vizuelnom doživljaju, kojim su organizatori pokazali zašto je Lovefest 35. festival na planeti. 

Spektakularan uvod u Tuborg Lovefest 2023. godine! Foto: Promo





Posle čak tri godine pauze, ovog vikenda Beograd je dočekao prvi Lovefest Fire. Nastupom Dixona u prepunom Hangaru festival se vratio na velika vrata sa prestoničkim događajima. I ovog puta, postavljeni su novi standardi kada je reč o jedinstvenom audio vizuelnom doživljaju, kojim su organizatori pokazali zašto je Lovefest 35. festival na planeti. 

Nastupom Dixona, Beograd je ugostio jednog od najpopularnijih di-džejeva o čemu svedoči i TOP DJs lista na čuvenom Resident Advisoru, na kojoj se zadržao neverovatne četiri godine zaredom. Osim brojne publike o njegovoj popularnosti dovoljno govori i činjenica da su na Lovefest Fire došli brojni domaći izvođači, kao i legende srpskog i regionalnog klabinga. 



Novi Lovefest Fire 8. aprila u Beogradu 


Najava velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, nastavlja se u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa.

Broj mesta je ograničen, a prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>