Region

Svet

Dara: Boki, hladnjačo! Boki: Bubašvabo! (Video)

Makedonski šoumen Boki 13 isprozivao je u svojoj emisiji Daru Bubamaru, koja mu je bila gost, pitavši je kako se oseća kao frižider, a zatim i pitanjem šta ne voli da puši. Naime u emisiji „Arena 13“ Jovanovski je, aludirajući na komentar Ace Lukasa da bi njegova koleginica mogla da reklamira belu tehniku jer liči na frižider, postavio pitanje kako se oseća u toj ulozi, na šta je Dara odgovorila da ne razume pitanje, ali mu je brzo odgovorila. „A kako se ti osećaš kao hladnjača?“, sarkastičnim tonom mu je Bubamara uzvratila. Iako su svi posle te provokacije mislili da će se sve završiti kako treba, usledilo je još provokativnije Bojanovo pitanje:

Dara: Boki, hladnjačo! Boki: Bubašvabo! (Video)



"Reci mi šta sve ne voliš da pušiš", pitao je Boki u svom maniru Daru, koja je ponovo bila zatečena. "Ne razumem, šta je ovo? Volim da pušim isto što i ti", uzvratila je Novosađanka svom domaćinu. Zatim su tu usledila i pitanja na najnoviju vest da će Dara snimiti duet sa Enrikeom Iglesijasom. "Bože Daro ko izmišlja sve ove stvari?" pitao je Boki, na šta je Dara krenula da mu odgovori, ali je Boki presekao: "Pa ti znači izmišljaš sve ovo!” Bokiju je posebno bio zanimljiv i naziv dodele nagrada u Kanu o kome je Dara pričala, pa je par puta terao da mu ponovi naziv manifestacije. Tokom emisije osvrnuli su se i na Darine nekadašnje drugarice Seku Aleksić i Jelenu Karleušu, kao i na Bokijeve silikonske usne.

Emisija je mogla da se završi i napuštanjem studija, ali je Dara izdržala i ostala do kraja, mada joj nije bilo ni malo lako, glas joj podrhtavao od besa... Pokušali smo da dobijemo Daru i čujemo kako se oseća dan posle emitovanja, ali je ona za sada nedostupna... Ali, vi pogledajte kako je to izgledalo...







Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>