Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. novembar 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. novembar 2022. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 13. novembar 2022. godine! Svet Plus





♈Ovan

Glavni izazov ovog dana je u poslovnoj komunikaciji. Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali pregovori mogu biti naporni. Očekuje vas zbližavanje sa osobom koja vam je do sada bila više prijatelj. Novi početak. Prekomerno mentalno i telesno iscrpljivanje može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje.




♉ Bik

Akcenat ovog dana je na pažljivom planiranju prioriteta. Moguće su nepredviđene poteškoće za Bikove koji rade u uslužnim delatnostima. Pred vama je miran period u odnosu sa partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Morate da se prilagođavate okolnostima, duhovno nadograđujete, a u slobodno vreme da nađete načina da se opustite i obnovite energiju




♊ Blizanci

Vaš odnos sa nadređenima zahteva dodatno prilagođavanje. Vaš poslovni predlog neće naići na odobravanje. Ovaj dan vam donosi izazov izuzetno burne i strastvene ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko posla. Vodite računa o telesnoj težini. Izbegavajte alkohol.




♋ Rak

Planete u vašem polju poslovne saradnje unose neke bitno nove elemente. Inovativnim metodama pobedićete konkurenciju. Slobodni Rakovi razmišljaju o tome da pređu granicu prijateljstva sa osobom koja im se dugo dopada. Nedostatak vitamina veoma loše deluje na vaš nervni sistem, pa ukoliko ga ne budete unosili ishranom u dovoljnim količinama.






♌ Lav

Planete koje upravljaju vašim finansijama prolaze kroz vaše polje platnog prometa. To može stvoriti zastoj. Vaš odnos s partnerom zahteva dodatno prilagođavanje, jer različito gledate na stvari. Neophodan je kompromis. Vaše slabe tačke mogu biti pluća, stopala i povišen krvni pritisak.



♍ Devica

Obnavljanje neke stare poslovne saradnje predstavlja glavnu temu ovog dana. Mogući su administrativni problemi. Slobodne Device će se zbližiti s osobom koju poznaju preko posla. Očekuje vas potpuno novo ljubavno poglavlje. Ukoliko ste bili izloženi stresnim situacijama, osetićete posledice.



♎ Vaga

Vaš odnos s nadređenima i poslovnim saradnicima u velikoj meri će se popraviti. Obazrivo upravljajte novcem. Imate osećaj da u vašem odnosu s partnerom nedostaje neki "peti element". Planirate zajedničko putovanje. Svi zdravstveni nedostaci direktna su posledica neurednog života i stresa.



♏ Škorpija

Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem ili rade u ugostiteljstvu mogu da očekuju veliki uspeh i odlične rezultate. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju na zabavi. Trebalo bi da izbegavate preterano umaranje prekovremenim radom.






♐ Strelac

Nesuglasice u odnosima sa poslovnim saradnicima i nadređenima mogu obeležiti ovaj dan na poslu. Neophodan je kompromis. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period stabilizacije. Očekuje vas sve veće zbližavanje. Grčevi u nogama, proširene vene, problemi sa krvnim pritiskom, kardiovaskularni sistem – na to obratite pažnju.


♑ Jarac

Neizvesna situacija na poslu zbog važnog poslovnog sastanka i odgovora poslovnog partnera. Uprkos tome, sledi uspeh. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan ljubavni sastanak sa osobom koju su nedavno upoznali. Najbolji lek za stresne situacije je miran život bez stresnih situacija.



♒ Vodolija

Vaš odnos s nadređenima se popravlja. Pravi je trenutak da izložite svoje originalne ideje, jer će danas naići na dobar odziv. Vodolije koje su u vezi mogu da naiđu na nerazumevanje od strane svog partnera.

Vi ste meteoropata, koji je veoma osetljiv na vremenske promene i vazdušni pritisak.



♓ Ribe


Nesuglasice u odnosu s poslovnim partnerima mogu dovesti do zastoja u saradnji. Neophodno je kompromisno rešenje. Slobodne Ribe očekuje veoma romantičan ljubavni sastanak sa osobom u znaku Device. Ljubav na prvi pogled. Pravilna ishrana umnogome će vam pomoći da smanjite kiselinu u želucu.

 

Horoskop 2023. godina: Šta svakom znaku donosi sreću!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>